F Επίσημο trailer του Hansel & Gretel: Witch Hunters από το σκηνοθέτη του Dead Snow - FilmBoy Επίσημο trailer του Hansel & Gretel: Witch Hunters από το σκηνοθέτη του Dead Snow - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer του Hansel & Gretel: Witch Hunters από το σκηνοθέτη του Dead Snow

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μόλις κυκλοφόρησε από την Paramount το πρώτο trailer μιας εκ των πιο αναμενόμενων περιπετειών της επόμενης σεζόν.

    Ο σκηνοθέτης Tommy Wirkola μετά το απολαυστικό horror comedy Dead Snow, θέλησε προφανώς να δοκιμάσει τα blockbuster διαπιστευτήρια του.

    Συνεχίζει έτσι με τη σειρά του την μόδα εκμοντερνισμών των παραμυθιών, με τα οποία μεγαλώσαν γενιές και γενιές.

    Η εγκατάλειψη από τον πατέρα τους και το συμβάν με τη μάγισσα στο ζαχαρόσπιτο, θα πρέπει να άφησαν ανεξίτηλα παιδικά τραύματα στους Hansel και Gretel...




    15 χρόνια μέτα και ως άλλοι Μπάτμαν, δουλεύουν πλέον ως εκδικητές/κυνηγοί επικηρυγμένων του παραμυθόκοσμου, καταδιώκοντας κάθε λογής μάγισσα ή εξωπραγματικό πλάσμα σε όλο τον κόσμο.

    Το γενικότερο βαρυφορτωμένο στυλ δράσης, γκάτζετ, τερατικών φυσιογνωμιών και χιούμορ είναι ξεκάθαρα επηρεασμένα από Van Helsing, με κλίμα από Brothers Grimm και αν μη τι άλλο...φαίνεται ειλικρινές.

    Στα συν ο σταθερά "badass" Jeremy Renner και η πάντα γλυκιά και hot Gemma Arterton.

    Στο υπόλοιπο καστ, θα συναντήσουμε τους Famke Janssen, Peter Stormare, Derek Mears και Thomas Mann ενώ η γνωστή stunt woman Zoe Bell (Kill Bill, Death Proof), θα υποδυθεί μία εκ των μαγισσών.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε 3D και 2D στην Αμερική, 11 Ιανουαρίου του 2013 ενώ κάπου εκεί μπορούμε να το περιμένουμε και μεις.

    Ευελπιστούμε το ζαχαρόσπιτο να μην κάτσει βαρύ στο στομάχι και να προκύψει ένα action/horror fest, ανώτερο του Van Helsing.



    Hansel & Gretel: Witch Hunters trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer του Hansel & Gretel: Witch Hunters από το σκηνοθέτη του Dead Snow Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top