F Το Bullet to the Head αποκαλύπτεται με άλλο ένα trailer - FilmBoy Το Bullet to the Head αποκαλύπτεται με άλλο ένα trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Το Bullet to the Head αποκαλύπτεται με άλλο ένα trailer


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το είχαμε μυριστεί εξαρχής, από τότε που προβλήθηκε το Expendables 2 στα μέσα Αυγούστου, πως θα ακούμε όλο και συχνότερα σχετικά της τριάδας Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis.

    Μετά το δεύτερο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το A Good Day To Die Hard, απολαύστε στη συνέχεια ένα δεύτερο και για το Bullet To The Head.

    Βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ/graphic novel, η R-Rated ταινία δράσης της παλιάς καραβάνας Walter Hill (48 Hours, The Warriors, Streets of Fire, Red Heat, Undisputed) αφορά έναν εκτελεστή της Νέας Ορλεάνης (Stallone), ο οποίος θα χρειαστεί να συμμαχήσει με έναν αστυνομικό (ο Sung Kang των τελευταίων Fast And Furious), για να εξολοθρεύσουν τους δολοφόνους των συνεταίρων τους...




    Η κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους αναμένεται την 1η του Φλεβάρη 2013, στο καστ θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Sarah Shahi, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christian Slater, Holt McCallany ενώ ξεχωρίζει και η παρουσία του Jason Momoa των Game Of Thrones, Conan The Barbarian, όπως φαίνεται σε ρόλο βασικού κακού.

    Φαινόταν και από το πρώτο trailer, πως η ταινία επιστρέφει τον εμφανέστατα κουρασμένο Sly στις ένδοξες μέρες του Cobra, με το γενικότερο κλίμα της να αποτίει σίγουρα έναν ακόμη φόρο τιμής στις βιντεο-περιπέτειες και μη, των 80's-90's.

    Το χιούμορ και οι στυλιζαρισμένες σκηνές δράσης, με το απαραίτητο ηχητικό ντύσιμο σύγχρονης ποζερο-ροκιάς (εδώ το "Badass" των Saliva), δείχνουν τουλάχιστον μια περιπέτεια για ευχάριστο σκότωμα ώρας ή αλλιώς το ιδανικό αντίδοτο όταν για μια ακόμη φορα θα βλέπεις τον Sly, να μοιάζει κοιμισμένος και να μιλάει πιο αργά κι απ΄το replay.




    Bullet to the Head trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Bullet to the Head αποκαλύπτεται με άλλο ένα trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top