F Anne Hathaway και άλλες αποκαλύψεις για το…Robopocalypse - FilmBoy Anne Hathaway και άλλες αποκαλύψεις για το…Robopocalypse - FilmBoy
  • Latest News

    Anne Hathaway και άλλες αποκαλύψεις για το…Robopocalypse

    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Σωρεία ανακοινώσεων και δηλώσεων είχαμε αναφορικά με τη νέα ταινία του Spielberg, η οποία αναμένεται να αρχίσει να γυρίζεται το 2013 και τελικά να παιχτεί σε παγκόσμια προβολή στις 25 Απριλίου του 2014.

    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 


    Πριν από τις δηλώσεις των συντελεστών της ταινίας, προηγήθηκαν οι ανακοινώσεις της DreamWorks Studios

    Η τελευταία δημοσιοποίησε πως τελικά ο Tom Rothman θα είναι ο παραγωγός της ταινίας ενώ συμπλήρωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Anne Hathaway, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

    Αν τελικά η Αμερικανίδα ηθοποιός δεχτεί, θα συνεργαστεί με τον Chris Hemsworth, ο οποίος φαίνεται επίσης να «κλείνει»...



    Από εκεί και πέρα, οι Rothman ,Spielberg και Stacey Snider, αντιπρόεδρος της DreamWorks Studios,   πήραν την σκυτάλη των δηλώσεων προκειμένου, να πλέξει ο ένας το εγκώμιο του άλλου στην πραγματικότητα, παρά να διασαφηνίσουν κάποια πράγματα σχετικά με τη ταινία, η οποία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Daniel. H. Wilson.

    Ο Snider αρχικά λοιπόν επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Spielberg ως σκηνοθέτη της ταινίας, ανακοίνωσε το όνομα του Rothman όσον αφορά την παραγωγή ενώ συμπλήρωσε πως ο Drew Goddard διασκεύασε το μυθιστόρημα του Wilson , προκειμένου να καταστεί δυνατή η μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη.

    Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Steven Spielberg, ο οποίος τόνισε: 



    «Όταν κάποιος σαν τον Tom (Rothman) είναι ελεύθερος κινείσαι γρήγορα για την απόκτηση του. 
    Είναι ένας καταπληκτικός φίλος και συνάδελφος και σίγουρα η DreamWorks πρέπει να είναι ευτυχισμένη που τον έχει στο δυναμικό της».

    Δε έλειψαν βέβαια και οι αβρότητες από την απέναντι πλευρά , με τον Rothman να απαντάει σχετικά με τους διθυράμβους του Spielberg προς το πρόσωπο του:



    «Αν αγαπάς την πολιτική το όνειρο σου είναι να λάβεις τηλεφώνημα από τον Λευκό Οίκο. 
    Αν αγαπάς το μπέισμπολ από τους Yankees ενώ αν είσαι λάτρης των ταινιών από τον Spielberg
    Με τιμά υπερβολικά πολύ, το γεγονός πως ζήτησε τη βοήθεια μου».

    Το ζουμί της όλης υπόθεσης είναι πως το Robopocalypse είναι στα σκαριά. 

    Με τον Spielberg να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τον Rothman σε αυτή του παραγωγού, το σίγουρο είναι πως περιμένουμε μεγάλα πράγματα.

    Ελπίζουμε η αναμονή να αξίζει τον κόπο…
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Anne Hathaway και άλλες αποκαλύψεις για το…Robopocalypse Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top