F Εικόνες και 7 video από τα γυρίσματα των ...κασκαντέρ στο Fast and Furious 6 - FilmBoy Εικόνες και 7 video από τα γυρίσματα των ...κασκαντέρ στο Fast and Furious 6 - FilmBoy
  • Latest News

    Εικόνες και 7 video από τα γυρίσματα των ...κασκαντέρ στο Fast and Furious 6

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το 6ο φιλμ στο franchise του Fast and Furious γυρίζεται πυρετωδώς αυτό το διάστημα.

    Όλη η παρέα του Fast Five θα επιστρέψει, μαζί με καινούριες προσθήκες και συνεχίζοντας στο κλίμα των heist movies που απογείωσαν το προηγούμενο sequel.

    Σας έχουμε μιλήσει κατά καιρούς για τις νέες προσθήκες στο κάστινγκ, αλλά ήθρε η ώρα να απολαύσετε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα και ένα πρώτο επίσημο still.

    Στις εικόνες θα δείτε κυρίως το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Vin Diesel, Paul Walker με τον σκηνοθέτη Justin Lin αλλά και τους Dwayne Johnson, Gal Gadot και την Gina Carano ως μία από τις νέες προσθήκες.

    Αν μη τι άλλο, φαίνεται να το διασκεδάζουν και παρότι το Fast Five ήταν ιδανικό σαν κλείσιμο και ίσως θα ήταν καλύτερο να το τελείωναν εκεί, εμείς αναμένουμε μια ακόμα fun περιπετειάρα.

    Για φινάλε ορίστε και τα πρώτα set videos και καταδιώξεις από τα γυρίσματα που γίνονται αυτό τον καιρό την Τενερίφη!


    Αλήθεια...Michelle Rodriguez πότε θα δούμε;



     


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εικόνες και 7 video από τα γυρίσματα των ...κασκαντέρ στο Fast and Furious 6 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top