F Βίαιο trailer του νέου action πολεμικών τεχνών Bangkok Revenge από τη Ταυλάνδη - FilmBoy Βίαιο trailer του νέου action πολεμικών τεχνών Bangkok Revenge από τη Ταυλάνδη - FilmBoy
  • Latest News

    Βίαιο trailer του νέου action πολεμικών τεχνών Bangkok Revenge από τη Ταυλάνδη

    Το σκηνικό της ταινίας Bangkok Revenge είναι το κλασικό action fantasy set up: νεαρό αγόρι βλέπει την οικογένειά του να δολοφονείται και στη συνέχεια, αντί να συνεχίσει με τη ζωή του, περνά τα χρόνια του στην εκπαίδευση ως μαχητής, προκειμένου να πάρει εκδίκηση από τους υπεύθυνους.

    Είμαι σίγουρος ότι νιώθει πολύ καλύτερα στο τέλος της ταινίας.

    Εν πάση περιπτώσει, ο Jean-Marc Mineo σκηνοθετεί τον Ταϊλανδός μαχητής Jon Foo (Tekken) ως τη φονική μηχανή που σπάει κεφάλια για την ψυχαγωγία μας.

    Σημειώστε ότι ο David Ismalone, που έκανε τα πρώτα του βήματα κάνοντας τα stunt για το Ong Bak, φέρεται να έκανε και εδώ τα κόλπα του στη χορογραφία των πολεμικών σκηνών.

    Το Bangkok Revenge θα προβληθεί στις αμερικάνικες αίθουσες στις 14 Σεπτέμβρη, γι’αυτό και κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο trailer.

    Πώς σας φαίνεται;



    Bangkok Revenge trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Βίαιο trailer του νέου action πολεμικών τεχνών Bangkok Revenge από τη Ταυλάνδη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top