F Τα Star Wars Episodes II και III επανακυκλοφορούν σε 3D το 2013 - FilmBoy Τα Star Wars Episodes II και III επανακυκλοφορούν σε 3D το 2013 - FilmBoy
  • Latest News

    Τα Star Wars Episodes II και III επανακυκλοφορούν σε 3D το 2013

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Ο George Lucas μπορεί να έχει αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία έχοντας τσεπώσει ήδη αρκετό παραδάκι, αλλά φαίνεται θέλει να συνεχίσει με κάποιο τρόπο να βγάζει χρήματα.

    Κρίση George...κρίση.

    Με την ανακοίνωση επαναφοράς της prequel τριλογίας στις αίθουσες και με post-production 3D, φαντάζομαι θα είχαν φρίξει ακόμα και οι πιο πορωμένοι φαν.

    Όπως και να έχει, τον περασμένο Φλέβαρη είδαμε να ξανακυκλοφορεί το Episode 1: The Phantom Menace, το οποίο πρόσθεσε στις ήδη τεράστιες ειπράξεις του άλλα $43.5 εκατομμύρια στην Αμερική και $59.3 στα παγκόσμια ταμεία.

    Όπως αναμενόταν εξαρχής ...


    ...περιμέναμε και τα υπόλοιπα δύο, τα οποία για κάποιο λόγο αργούσαν ακόμη να ανακοινωθούν.

    Τελικά, τα Star Wars: Episode II-Attack of The Clones και Episode III: Revenge of The Sith θα κυκλοφορήσουν back-to-back στην Αμερική στις 20 Σεπτεμβρίου και 11 Οκτωβρίου του 2013 αντιστοίχως.

    Το Attack of The Clones θα βρεθεί αντιμέτωπο με την καινούρια ταινία του Ron Howard, Rush στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Chris Hemsworth και Daniel Bruhl, ενώ το Revenge of The Sith θα βρει απέναντι του το Captain Phillips του Paul Greengrass (Bourne Supremacy, Ultimatum).

    Προσωπική γνώμη και αφού φαγωθήκανε με τις αρπαχτές, ή επανακυκλοφορήστε με κάποιο τρόπο τα παλιά ή πολύ απλά αφήστε το franchise στην ησυχία του.

    Ας ελπίζουμε μέχρι τότε να υπάρχει αρκετός χρόνος για να βελτιώσουν το post-production 3D, αν και συνήθως τα post-production είναι έτσι κι αλλιώς αρπαχτές.

    Απ΄τις πιο αχρείαστες επανακυκλοφορίες, αναμένουμε τουλάχιστον πως θα φαίνεται στο Revenge of The Sith, η τελική μάχη Obi Wan και Anakin Skywalker σε 3D.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα Star Wars Episodes II και III επανακυκλοφορούν σε 3D το 2013 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top