F I Kissed a Vampire - FilmBoy I Kissed a Vampire - FilmBoy
  • Latest News

    I Kissed a Vampire

    Ως αποτέλεσμα της υπόθεσης που λέει ότι αν βάλεις τις λέξεις ‘teen’, ‘vampire’ και ‘musical’ στην ίδια πρόταση θα προσελκύσεις κατά έναν μαγικό τρόπο θεατές, ο Chris Sean Nolan (που στο Imdb αναφέρεται ως σκέτος Chris Nolan …και έχει πολύ πλάκα) έφτιαξε το I Kissed a Vampire.

    Κάτι τέτοιο θα ήταν άξιο προσοχής αν γινόταν από έφηβους μαθητές – οπαδούς του Twilight ή του Glee, αλλά όχι αν προσδοκούσε εισιτήρια στις αίθουσες της Αμερικής.

    Η μικρή κυκλοφορία της ανεξάρτητης Monterey Media εξαφανίστηκε από τις αίθουσες την πρώτη κιόλας εβδομάδα, αφού στις 11 ολόαδειες αίθουσες που προβλήθηκε, έκανε μόλις $1.794 εισπράξεις!

    Οι σιγανοπαπαδιές έφηβοι Dylan (Lucas Grabeel) και Sara (Adrian Slade) είναι ερωτευμένοι αλλά θα αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν ο εκείνος θα δαγκωθεί από έναν συμφοιτητή του και θα παρουσιάσει συμπτώματα βαμπιρισμού...




    Ο Dylan προσπαθεί να κρύψει την κατάστασή του, αφήνοντας τη παραμελημένη Sara έρμαιο στις διαθέσεις του Trey Sylvania (Drew Selley), ένα πλήρες βαμπίρ που θα ήθελε να προσθέσει μία ακόμη κατάκτηση στο κοπάδι των ζόμπι παλλακίδων του.

    Στο πνεύμα του High School Musical, το βαμπιρικό σενάριο διακόπτεται συνέχεια από το ένα μουσικό νούμερο στο άλλο, κάτι που θα μπορούσε να συγχωρεθεί αν υπάρχουν αξιόλογα κομμάτια ή τουλάχιστον σουξεδιάρικα όπως αυτό του τίτλου (και του trailer).


    Οι κακές κριτικές όμως λένε ότι δεν αξίζει κανένα άλλο, ότι οι επίδοξοι νέοι Bieber και Spears κάνουν ό,τι μπορούν αλλά δεν είναι αρκετό, και ότι οι χορογραφίες είναι παλαιάς κοπής και καθόλου διασκεδαστικές.

    Ο χορός και το τραγούδι διακόπτονται συχνά από μερικές κωμικές καταστάσεις κακής ποιότητας και υπερβολικές ερμηνείες, ενώ και τα επίπεδα του σχεδιασμού της παραγωγής και τα κοστούμια είναι εξίσου χαμηλής ποιότητας.

    Αυτά τα λένε άλλοι.
    Από την άλλημεριά, μιλάμε για ένα καθόλου φιλόδοξο low budget νεανικό μιούζικαλ, και προφανώς όλα αυτά δε θα μπορούσαν να είναι καλά στον υπερθετικό βαθμό.

    Αν έχετε όρεξη να ρισκάρετε 91 λεπτά από τη ζωή σας για να αποκτήσετε δική σας γνώμη, μπορείτε να δείτε το I Kissed a Vampire.

    Το χρέος του FilmBoy όμως, τελειώνει εδώ (στο preview).

    I Kissed a Vampire trailer από Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Kissed a Vampire Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top