F Sam Worthington εναντίον Arnold Schwarzenegger στο νέο action Breacher - FilmBoy Sam Worthington εναντίον Arnold Schwarzenegger στο νέο action Breacher - FilmBoy
  • Latest News

    Sam Worthington εναντίον Arnold Schwarzenegger στο νέο action Breacher

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Δύο Terminators ετοιμάζονται να συνεργαστούν στην ίδια ταινία.
    Όχι, δυστυχώς δεν έχουμε νεότερα από Terminator 5 και ούτε γνωρίζουμε αν θα δούμε ποτέ τις συνέχειες του Terminator: Salvation.

    Σύμφωνα με το Variety όμως, ο Sam Worthington έκλεισε έναν ρόλο στο Breacher του David Ayer (Street Kings, Harsh Times) και έτσι ο πρωταγωνιστής των Avatar, Man on The Ledge, Clash of The Titans και Wrath of The Titans, θα βρεθεί δίπλα στον Arnold Schwarzenegger.

    Στην υπόθεση του Breacher συναντάμε για μια ακόμη φορά την Δίωξη Ναρκωτικών και μια ελίτ ομάδα ανδρών, που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα πιο θανατηφόρα καρτέλ ναρκωτικών στον κόσμο...


    Ειδικευμένοι σε πολύπλοκες επιχειρήσεις και χρησιμοποιώντας τροποποιημένα κινητά τηλέφωνα, η ομάδα εκτελεί μια τακτική επιδρομή σε μια αποθήκη των καρτέλ.

    Μόνο που στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια περίτεχνη επιχείρηση κλοπής, προσχεδιασμένη από την ίδια την ομάδα καθώς εκεί έχουν κρυμμένα εκατομμύρια κλεμμένα μετρητά.

    Πιστεύουν πως το μυστικό τους είναι ασφαλές ...μέχρι που κάποιος θα αρχίσει να τους εκτελεί έναν προς έναν.

    Στο καστ θα συμμετέχει και ο Terrence Howard του 1ου Iron Man ενώ το Hollywood Reporter αναφέρει πως ο Joe Manganiello του True Blood και των πρόσφατων Magic Mike, What To Expect When You're Expecting, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις.
     

    Αν κρίνω από την υπόθεση του σεναρίου που ετόμασε ο Skip Woods του X-Men Origins:Wolverine και του επερχόμενου Die Hard 5, φαίνεται μια τυπική αστυνομική περιπέτεια αλλά και με ανατροπές.

    Αναρωτιέμαι ποιους ρόλους θα μοιραστούν οι Worthington και Σβάρτζι.
    Λέτε να προκύψει αναμέτρηση ή συνεργασία, μεταξύ του παλιού και του νέου Εξολοθρευτή;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sam Worthington εναντίον Arnold Schwarzenegger στο νέο action Breacher Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top