F Ο Ron Permlan drug queen στο trailer του θεότρελου 3, 2, 1 ...Frankie Go Boom - FilmBoy Ο Ron Permlan drug queen στο trailer του θεότρελου 3, 2, 1 ...Frankie Go Boom - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ron Permlan drug queen στο trailer του θεότρελου 3, 2, 1 ...Frankie Go Boom

    Άλλο πράγμα να βλέπεις τον Ron Perlman ντυμένο Hellboy, και εντελώς άλλο πράγμα να τον βλέπεις ντυμένο ως μια από τις πιο άσχημες γυναίκες έχουμε δει ποτέ.

    Αυτό είναι μόνο ένα από τα παράξενα και ξεκαρδιστικά πράγματα που θα βρείτε σε αυτό το πρώτο trailer του 3, 2, 1 ... Frankie Go Boom, μια ιδιόμορφη κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Charlie Hunnam (The Ledge), Chris O'Dowd (Friends With Kids), Lizzy Caplan (127 Hours), Chris Noth (Sex and the City 2) και την comedian Whitney Cummings.

    Βασικά, υπάρχει μια μη εξουσιοδοτημένη βιντεοσκόπηση του Frank (Hunnam) να κάνει σεξ, την οποία ο αδελφός του (O'Dowd) θέλει να χρησιμοποιήσει για μια ταινία, αλλά καταλήγει στα χέρια του πατέρα της κοπέλας με την οποία κοιμήθηκε ο Frank και που πρέπει να την πάρουν πίσω.

    Θα ήταν κρίμα η εμφάνιση του Perlman να κλέψει τη παράσταση σε αυτό εδώ, αφού το trailer δείχνει πολύ διασκεδαστικό.
    Μη το χάσετε.

    A, βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου.




    3, 2, 1... Frankie Go Boom trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ron Permlan drug queen στο trailer του θεότρελου 3, 2, 1 ...Frankie Go Boom Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top