F Η επιστροφή του Brendan Fraser με τον Dominic Purcell στο Split Decision - FilmBoy Η επιστροφή του Brendan Fraser με τον Dominic Purcell στο Split Decision - FilmBoy
  • Latest News

    Η επιστροφή του Brendan Fraser με τον Dominic Purcell στο Split Decision

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    O Brendan Fraser που είχε εξαφανιστεί για μια περίοδο, επανήλθε σε διπλή δόση το 2008.
    Ύστερα όμως από τα Journey to The Center of The Earth και Mummy: Tomb of The Dragon Emperor, ουσιαστικά χάθηκε πάλι απ΄το προσκήνιο.

    Το Hollywood Reporter ανέφερε πως ετοιμάζεται να επιστρέψει με το action-thriller Split Decision, σε σενάριο και σκηνοθεσία Damian Lee.

    Σύμφωνα με το site, ο Fraser θα υποδυθεί έναν πατέρα που θα κληθεί να προστατέψει τα δυο του παιδιά (Holly Deveaux και Christian Martin), από το ανελέητο κυνηγητό δύο δολοφόνων.

    Ο λόγος είναι πως τα παιδιά έγιναν μάρτυρες δολοφονίας καθώς βρίσκονταν σε μια ερημική, άγρια έκταση κάνοντας κάμπινγκ με οικογενειακό φίλο (Daniel Kash)...


    Τους δύο δολοφόνους θα ερμηνεύσουν οι Dominic Purcell (Straw Dogs και φυσικά Prison Break) και Ethan Suplee (Unstoppable, The Dry Land) ενώ στον ρόλο της μητέρας, θα συναντήσουμε την Amy Price-Francis, με συμμετοχές σε επεισόδια των Nip/Tuck και Grey's Anatomy.

    Η παραγωγή θα είναι του ίδιου του Fraser μαζί με τους Gary Howsam και Bill Marks (Casino Jack) ενώ ο Jeff Sackman των American Psycho και Wrecked, θα είναι ο executive producer.

    Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Οκτώβριο στο Ontario.

    Με σκηνοθέτη που έχει γυρίσει μετριότητες και τόσους ηθοποιούς που την έχουν 'δει' action stars τώρα τελευταία, δεν γνωρίζω κατά πόσο θα χρειαζόμασταν και έναν Brendan Fraser.


    Διαφωνείτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η επιστροφή του Brendan Fraser με τον Dominic Purcell στο Split Decision Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top