F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 2/8/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 2/8/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 2/8/2012

    Just in case δεν μάθατε ακόμα τις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας (ανεχτείτε με λίγο, Αύγουστος είναι), να σας πω ότι αν δείτε ταμπέλες ΜΕΝ και WOMEN στις αίθουσες σαν τα WC, μη παραξενευτείτε.

    Οι πρώτοι θα πάνε στην Ινδονησιακή action της χρονιάς, και φεύγοντας θα βρουν το ταίρι τους στο male strip movie …της δεκαετίας (τόσο σπάνιο είναι).


    Επιχείρηση: Χάος (The Raid: Redemption) (8/10), του Gareth Huw Evans.

    Ένα τεράστιο ρημαγμένο κτίριο στην περιοχή της Τζακάρτα και μια επίλεκτη ομάδα ειδικών δυνάμεων.

    Σκοπός τους είναι να εισβάλλουν στο κτίριο και να εξοντώσουν τον πιο αδίστακτο εγκληματία της Τζακάρτα, τον Tama, μόνο που όταν η παρουσία των αστυνομικών φανερωθεί, ο Tama θα υποσχεθεί ασυλία σε όποιον προσφερθεί να σκοτώσει τους αστυνομικούς.

    Έτσι το κτίριο θα μετατραπεί σε μια πραγματική κόλαση για εκείνους, με ναρκομανείς, δολοφόνους, βιαστές και κλέφτες κατοίκους να καιροφυλακτούν σε κάθε γωνιά, βαστώντας κάθε είδους όπλο.


    Magic Mike (3/10), του Steven Soderbergh.

    Προσπαθώντας να συγκεντρώσει χρήματα για να γίνει επιπλοποιός(…), ο Magic Mike (Channing Tatum) εργάζεται ως αρσενικός striper, μαζί με μια ομάδα άλλων καλλιτεχνών, και υπό την ηγεσία του Dallas (Matthew McConaughey) σκανδαλίζει τις στριγγλίζουσες γυναίκες της Tampa.

    Στη ζωή του Mike θα μπει ο Adam (Alex Pettyfer), ένας 19χρονος αντιδραστικός που έχει ανάγκη από δουλειά, που θα βρεθεί μέλος του πληρώματος χωρίς να το καταλάβει, αλλά αυτό απασχολεί σε μεγάλο βαθμό την αδελφή του, Brooke (Cody Horn).


    Η Ζωή Μιας Άλλης (La Vie d’une Autre) (5/10), της Sylvie Testud.

    Η Marie (Juliette Binoche) ξυπνάει μια μέρα στα 40 της χρόνια, ενώ είναι 25!
    Βρίσκεται παντρεμένη με παιδί, υψηλόβαθμο στέλεχος πανίσχυρης οικονομικής εταιρείας και θεωρείται μία από τις ισχυρότερες γυναίκες της Γαλλίας.

    Το πρόβλημα είναι ότι η Marie στη πραγματικότητα είναι 25 χρονών και δε μοιάζει καθόλου με το σημερινό εαυτό της.

    Επίσης, δε θυμάται τίποτα από τα 15 χαμένα χρόνια της.


    Άλλη Μια Νύχτα (Being Flynn), του Paul Weitz.

    Ο Paul Dano είναι ο Nick Flynn, ένας επίδοξος συγγραφέας που ζει σε ένα ανακαινισμένο στριπ-κλαμπ και ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του σε πάρτι και καταδικασμένες σχέσεις, παρά στην εξάσκηση του ταλέντου του...

    Ο Robert De Niro είναι ο πατέρας του Nick, ο John Flynn, ένας αλκοολικός ταξιτζής που συγκαταλέγει τον εαυτό του ανάμεσα στους σπουδαιότερους αμερικανούς συγγραφείς.

    Μέσα από μια σειρά κακών επιλογών, η ζωή του John αποσυντίθεται και τον φέρνει στο καταφύγιο αστέγων, εκεί όπου δουλεύει ο Nick και η εμφάνισή του τον σπρώχνει όλο και περισσότερο κάτω, επιταχύνοντας τη καθοδική πορεία του.

    Παίζονται ακόμη:

    Χωρίς Σύνορα, του Νίκου Γκαιτατζή.

    Ελληνική κοινωνική όπου ένας Έλληνας συλλαμβάνεται από την αμερικανική αστυνομία με τις κατηγορίες της απαγωγής ενός κοριτσιού και της δολοφονίας της μητέρας του.
    Ισχυριζόμενος πως είναι αθώος, αρχίζει να διηγείται την ιστορία του στους αστυνομικούς.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 2/8/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top