F Επίσημο trailer του The Expatriate, με Aaron Eckhart και Liana Liberato - FilmBoy Επίσημο trailer του The Expatriate, με Aaron Eckhart και Liana Liberato - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer του The Expatriate, με Aaron Eckhart και Liana Liberato

    Υπάρχουν καλά και κακά στο επίσημο trailer του The Expatriate, της νέας ταινίας δράσης του Philipp Stölzl.

    Ας πούμε, ο Aaron Eckhart ως πρώην μάγκας της CIA που προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και πρέπει να θυμηθεί τα παλιά όταν οι κακοί τον θέλουν νεκρό, ή η παρουσία της Liana Liberato, της κοπελίτσας από το περσινό Trust.

    Αυτά είναι τα καλά, υπάρχουν όμως κάνα δυο πραγματάκια που ενοχλούν, όπως ο κλισέ κι ενοχλητικός χαρακτήρας της Liberato και μερικά προβλήματα στον ήχο (που γίνονται αντιληπτά όταν ο Eckhart ρίχνει μπουνιές).

    Έχω σοβαρές ελπίδες όμως, ότι αυτό αφορά μόνο το trailer και όχι τη ταινία.

    Ένας πρώην πράκτορας της CIA και η αντιδραστική κόρη του, αναγκάζονται να τρέξουν όταν οι εργοδότες του τους βάζουν στο μάτι και να ερευνήσουν μια ευρείας εμβέλειας διεθνή συνωμοσία.
    Επίσης, παίζουν οι Olga Kurylenko, Kate Linder, Neil Napier, Garrick Hagon, Eric Godon και David Bark-Jones.

    Όσο για ημερομηνία κυκλοφορίας;
    Το γεγονός ότι ένα trailer εμφανίστηκε πρώτα εκτός Αμερικής, δείχνει προφανώς ότι το The Expatriate θα είναι μία από εκείνες τις ταινίες που έχουν 50-50 πιθανότητες να ανοίξουν θεατρικά στις ΗΠΑ.

    Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.
    Μέχρι τότε, δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλια σας.



    The Expatriate trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer του The Expatriate, με Aaron Eckhart και Liana Liberato Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top