F Ο σκηνοθέτης John Moore μιλάει για το νέο Die Hard - FilmBoy Ο σκηνοθέτης John Moore μιλάει για το νέο Die Hard - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης John Moore μιλάει για το νέο Die Hard

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μετά από αρκετό καιρό, μας ήρθαν και νεότερα από το καινούριο Die Hard.

    Όσοι θέλετε να μάθετε κατά πόσο η νέα ταινία του John McClane (Bruce Willis) με τίτλο A Good Day to Die Hard θα είναι πιο hardcore, διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο σκηνοθέτης John Moore στο Empire.

    Δηλώσεις που μας κάνουν να πιστεύουμε πως θα δούμε πιο αληθινή και hardcore περιπέτεια.

    Να θυμήσουμε πως στην 5η ταινία θα δούμε και τον γιο του McCLane, Jack ερμηνευμένο από τον Jai Courtne και στο υπόλοιπο καστ, τους Sebastian Koch, Yulia Snigir, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke, Anne Vyalitsyn.


    "Θα διατηρήσουμε ως ένα βαθμό το χιούμορ, θα υπάρχουν κάποια gags και μερικοί μεγάλοι ...McCLane-ισμοί.Όχι πως θα τον δείτε να παριστάνει κανέναν ηλίθιο που τριγυρνάει στη Ρωσία, κάνοντας αστειάκια για το ότι η Αμερική κέρδισε το Ψυχρό Πόλεμο.
     
    Δεν ξέρω αν φταίει η παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά δεν νομίζω πως ο κόσμος θα είχε πια όρεξη για κάτι τέτοιο.
    Οι θεατές είναι πλέον κυνικοί με την αναθέρμανση οποιουδήποτε franchise και όποια ...βλακεία και να σκεφτούμε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε κάτι.
     
    Γι'αυτό και έπρεπε να ανεβάσουμε τον πήχη.
    Έτσι διευρύναμε το πεδίο βολής μας σε κάτι πολύ πιο διεθνές, πηγαίνοντας από τη Νέα Υόρκη στη Ρωσία ενώ όσον αφορά τη δράση μια συγκεκριμένη σκηνή καταδίωξης με αμάξια στη Ρωσία, μάς πήρε 78 μέρες για να τη γυρίσουμε."

    Κατά πόσο έχεις διερύνει τον πήχη Mr Moore, όταν έχεις γυρίσει μερικές μέτριες μιλιταριστικές περιπέτειες και ασχολείσαι πάλι με το Αμερική vs Ρωσία ...δεν το γνωρίζουμε.

    Ας ελπίζουμε τουλάχιστον πως για τον μύθο του McClane, ο Moore θα αποδειχτεί η ταιριαστή επιλογή, που θα αποδώσει πάλι τον χαρακτήρα περισσότερο σκληροπυρηνικά.

    Ανήμερα του Αγίου Βαλέντινου θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής.
    Να το θεωρήσουμε συμβολικό, επειδή ο McClane ξέρει να ...αγαπάει και να δέρνει;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης John Moore μιλάει για το νέο Die Hard Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top