F Το μεγαλύτερο όργιο του κόσμου στο Snuff του Chuck Palahniuk - FilmBoy Το μεγαλύτερο όργιο του κόσμου στο Snuff του Chuck Palahniuk - FilmBoy
  • Latest News

    Το μεγαλύτερο όργιο του κόσμου στο Snuff του Chuck Palahniuk

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το Snuff του ξακουστού συγγραφέα Chuck Palahniuk ("Fight Club"), ταλαιπωρήθηκε αρκετά αλλά τελικά θα το δούμε τελικά στη μεγάλη οθόνη.

    Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά sites, βρέθηκε σκηνοθέτης στο πρόσωπο του Fabien Martorell.

    Προερχόμενος κυρίως απ΄τον χώρο των ντοκιμαντέρ, μέχρι στιγμής έχει σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ Tromatized: Meet Lloyd Kaufman, αφιερωμένο στο πρόεδρο και ιδρυτή της ξακουστής εταιρείας b-movie ταινιών, Troma Pictures.

    Μόλις πρόσφατα τελείωσε το The Guns Story που αφορούσε τον Tracii Cuns, θρυλικό κιθαρίστα/ιδρυτή των L.A. Guns και Guns N' Roses ενώ αυτή τη στιγμή φιλμάρει το The Coin με Christopher Lloyd και Kathryn Morris.

    Πέρα απ΄την σκηνοθεσία του Snuff, ο Martorell θα γράψει και το σενάριο, μαζί με τον Golan Ramra σε παραγωγή της λονδρέζικης Immortal Transmedia και της Aperture Entertainment.

    Όπως συνήθως με τα έργα του Palahniuk, έχουμε μια...ιδιαίτερη υπόθεση...


    Το Snuff είναι μια ενήλικη, R-rated ιστορία αγάπης και λύτρωσης, εκτυλισσόμενη στο green room, όπου πρόκειται να γυριστεί το μεγαλύτερο...όργιο του κόσμου.

    Η ιέρεια του πορνό Cassie Wright θέλει να θέσει νέα όρια στη θρυλική καριέρα της, θέλοντας να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ on camera συνευρέσεων, σκοπεύοντας να παρθεί με ...600 άντρες!

    Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα απ'τις οπτικές των Mr. 72, Mr. 137 και Mr. 600, καθώς αυτοί περιμένουν τη σειρά τους στην κάμερα.

    Η ιστορία του καθενός συνδέεται με την Cassie κατά έναν παράξενο τρόπο και όπως σε όλες τις ανατρεπτικές ιστορίες του συγγραφέα, έτσι και εδώ κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται και όλα θα χειροτερέψουν πριν οδηγηθούν στο καλύτερο.

    Αναμένουμε με ενδιαφέρον νεότερα γύρω από το κάστινγκ.
    Και κανά διαθέσιμο mail για προσθήκη κομπάρσων!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το μεγαλύτερο όργιο του κόσμου στο Snuff του Chuck Palahniuk Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top