F James Franco και Mila Kunis μιλάνε στο set του Oz: Great and Powerful - FilmBoy James Franco και Mila Kunis μιλάνε στο set του Oz: Great and Powerful - FilmBoy
  • Latest News

    James Franco και Mila Kunis μιλάνε στο set του Oz: Great and Powerful

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Η εκπομπή Entertainment Tonight βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Oz: The Great and Powerful και μίλησε με δύο από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, τον James Franco και την Mila Kunis.

    Ο Oscar Diggs (James Franco) είναι ένας ταχυδακτυλουργός τσίρκου, ο οποίος αποφασίζει να φύγει από το περιοριστικό και χωρίς προοπτικές, Κάνσας και κατευθύνεται στο ζωντανό Land of Oz.

    Τότε είναι που θα πιστέψει ότι πέτυχε το jackpot, καθώς αποκτά εύκολα και γρήγορα, φήμη και περιουσία. 

    Όλα αυτά όμως μέχρι να συναντήσει στο δρόμο του τρεις μάγισσες, την Theodora (Mila Kunis), την Evanora (Rachel Weisz) και την Glinda (Michelle Williams), οι οποίες δεν είναι πεπεισμένες ότι ο Oscar είναι ο σπουδαίος μάγος που όλοι περίμεναν...


    Εκείνος θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή την καινούργια χώρα στην οποία βρίσκεται, καθώς και τους κατοίκους της. 
    Θα πρέπει ακόμα να καταλάβει ποιος είναι καλός και ποιος κακός, πριν είναι πολύ αργά. 

    Χρησιμοποιώντας τις μαγικές ικανότητές του, στο να δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αξιοποιώντας την εφευρετικότητά του, αλλά και το μαγικό του δαιμόνιο, ο Oscar θα μετατραπεί όχι μόνο στον σπουδαίο και παντοδύναμο Μάγο του Οζ, αλλά επίσης θα γίνει και ένας καλύτερος άνθρωπος.

    Όπως καταλάβατε, δεν πρόκειται για remake της κλασικής ταινίας The Wizard of Oz του 1939, με την γνωστή τετράδα: Dorothy- δειλό λιοντάρι-σκιάχτρο- τενεκεδένιο ξυλοκόπο. 

    Βλέπουμε αντίθετα την ιστορία ενός εκ των πιο διάσημων μάγων όλων των εποχών, με κάποιους από τους χαρακτήρες του παραμυθιού.

    Ο Sam Raimi έχει αναλάβει να επαναφέρει τον Μάγο του Οζ στο προσκήνιο στις 8 Μαρτίου 2013. 



    Entertainment Tonight - Oz the Great and Powerful από Flixgr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: James Franco και Mila Kunis μιλάνε στο set του Oz: Great and Powerful Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top