F Πρώτες εικόνες της Naomi Watts ως Πριγκίπισσα Dianna - FilmBoy Πρώτες εικόνες της Naomi Watts ως Πριγκίπισσα Dianna - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτες εικόνες της Naomi Watts ως Πριγκίπισσα Dianna

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μια νέα ταινία που θα αφορά την πριγκίπισσα Diana έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στην Κροατία.

    Η αρχική ονομασία ήταν Caught in Flight με τον τελικό τίτλο να είναι απλώς ...Dianna.
    Η σκηνοθεσία θα είναι του Oliver Hirschbiegel με σεναριογράφο τον Stephen Jeffreys.

    Στην παραγωγή θα είναι η Ecosse Films, με τους υπεύθυνους Robert Bernstein και Douglas Rae να υπόσχονται ένα συναρπαστικό πορτρέτο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, εκτυλισσόμενο στα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της:


    "Είμαστε πολυ ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με ένα τόσο ταλαντούχο και δημιουργικό επιτελείο, μπροστά και πίσω από την κάμερα.
    Στόχος όλων μας είναι να γυρίσουμε μια πραγματικά διορατική και συμπονετική μελέτη της Dianna και των τελευταίων χρόνων της.
    "

    Η ταινία θα γυριστεί μέσα σε 9 εβδομάδες, ενώ στις τοποθεσίες γυρισμάτων περιλαμβάνεται η Μοζαμβίκη και διάφορες περιοχές μέσα και έξω απ΄το Λονδίνο και τη Νότια Αγγλία.

    Η Watts δήλωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων:

    "Είμαι ενθουσιασμένη και αισθάνομαι μεγάλη τιμή να ερμηνεύω μια πραγματικά αξιόλογη γυναίκα, που είχε τόσο θετική και βαθιά επίδραση στην ανθρωπότητα."

    Την Naomi Watts θα πλαισιώσει και το ανάλογο βρετανικό καστ των Naveen Andrews (Lost, The Brave One, Planet Terror), Douglas Hodge (Robin Hood) και Juliet Stevenson (Mona Lisa Smile, Desert Flower), ενώ θετικά αναμένεται να συμβάλει η προσθήκη της δημοσιογράφου και σκηνοθέτιδας ντοκιμαντέρ Kate Snell, ως Associate Producer/αναπληρώτριας παραγωγού.

    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η ταινία θα καταγράφει την εύρεση για πρώτη φορά της αληθινής προσωπικής της ευτυχίας και το πως αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της, σε έναν απ'τους μεγαλύτερους ανθρωπιστικούς χαρακτήρες, με πολλές διεθνείς εκστρατείες.

    Την Naomi Watts την εμπιστευόμαστε και ας ελπίζουμε μετά το μέτριο The Invasion να ξαναβρεί ο Hirschbiegel τον παλιό καλό εαυτό των Das Experiment και The Fall.

    Ευελπιστώ να μην δούμε καμιά ωραιοποιημένη, forgettable εκδοχή σαν το My Week With Marilyn.

    Μέχρι τότε, δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες με την πανέμορφη και λαμπερή Naomi Watts σχεδόν ολόιδια με την Dianna ακόμα και στους μορφασμούς της.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτες εικόνες της Naomi Watts ως Πριγκίπισσα Dianna Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top