F Bradley Cooper και Jennifer Lawrence στο trailer του Silver Linings Playbook - FilmBoy Bradley Cooper και Jennifer Lawrence στο trailer του Silver Linings Playbook - FilmBoy
  • Latest News

    Bradley Cooper και Jennifer Lawrence στο trailer του Silver Linings Playbook

    Το 2010 ο σκηνοθέτης David O.Russell επέστρεψε στο κινηματογράφο με το The Fighter, μετά από έξι χρόνια απουσίας από τη μεγάλη οθόνη.

    Δεν πέρασαν πάνω από δύο χρόνια και ο Russell επιστρέφει ξανά, με κάτι εντελώς ασυνήθιστο για το στυλ του.

    Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το 1ο επίσημο trailer της μεταφοράς του στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου Silver Linings Playbook, με πρωταγωνιστές τους Bradley Cooper και Jennifer Lawrence ως δύο ταλαιπωρημένοι και δυστυχισμένη άνθρωποι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, που τελικά θα βρουν παρηγοριά ο ένας στον άλλον.

    Το trailer βέβαια είναι γεμάτο από τις παλαβομάρες του Cooper, αφού ο χαρακτήρας του είναι ένας απείθαρχος, στα όρια του διανοητικά ανάπηρου, άνδρας που δε διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Παίζουν ακόμη ο Robert De Niro, ο Chris Tucker και η Julia Stiles, ενώ η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.

    Εγώ πάντως, θα ήθελα να δουλεύω στην ίδια εταιρεία με τη Lawrence
    Δείτε το trailer και θα καταλάβετε γιατί. 




    Silver Linings Playbook trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bradley Cooper και Jennifer Lawrence στο trailer του Silver Linings Playbook Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top