F Επίσημο trailer του animation Epic από τους δημιουργούς του Ice Age - FilmBoy Επίσημο trailer του animation Epic από τους δημιουργούς του Ice Age - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer του animation Epic από τους δημιουργούς του Ice Age

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Η Twentieth Century Fox μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την animated κωμική περιπέτεια Epic

    Πρόκειται για μια δημιουργία των Blue Sky studio, οι οποίοι μας έχουν χαρίσει αρκετά αγαπημένα animation, όπως τα Ice Age, Robots και φυσικά το Rio.

    Παρά όμως την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία των ταινιών τους, η Blue Sky θεωρείται, η τρίτη κατά σειρά πιο επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής animation, καθώς βρίσκεται πίσω από την Disney/Pixar και την DreamWorks

    Η ιστορία του Epic, μιλά για μια συνεχή μάχη που διεξάγεται στην καρδιά του δάσους, ανάμεσα στις δυνάμεις του καλού και του κακού. 

    Όταν ένα έφηβο κορίτσι Mary Katherine (με τη φωνή της Amanda Seyfried) μεταφέρεται μαγικά σε αυτό το μυστικό παράλληλο σύμπαν,  θα συναντήσει μια ομάδα από αστείους και παιχνιδιάρικους χαρακτήρες και θα τους βοηθήσει, έτσι ώστε να σώσει το μυστικό αυτό σύμπαν (και κατ’ επέκταση όπως μαθαίνουμε αργότερα και το δικό μας) από τον αφανισμό. 

    Στους υπόλοιπες χαρακτήρες, θα συναντήσουμε τις φωνές των  Colin Farrell (Fright Night), Josh Hutcherson (The Hunger Games), Johnny Knoxville, Aziz Ansari (What's Your Number?), Jason Sudeikis (Horrible Bosses), Steven Tyler, Blake Anderson και Judah Friedlander.

    Θα ακούσουμε επίσης την pop-star Beyonce Knowles, αλλά και τον ράπερ Pitbull σε ρόλο έκπληξη. 

    Το Epic έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Μαΐου 2013, μέχρι τότε θα πάρουμε μια εικόνα από το πρώτο trailer.


    Epic trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer του animation Epic από τους δημιουργούς του Ice Age Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top