F Ο Luke Evans θα είναι ο κακός στο Fast Six; - FilmBoy Ο Luke Evans θα είναι ο κακός στο Fast Six; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Luke Evans θα είναι ο κακός στο Fast Six;

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Πολλά ονόματα έχουν ήδη ακουστεί οτι θα συμμετάσχουν στο Fast Six, με τελευταίο αυτό της Rihanna (!), και έρχεται τώρα να προστεθεί άλλο ένα, αυτό του Luke Evans.

    Aκούγεται μάλιστα οτι θα του δοθεί ο ρόλος του κακού στο έκτος μέρος της ταινίας που θα σκηνοθετήσει ο Justin Lin.

    Να θυμήσω οτι τον Οκτώβριο ο Jason Statham συζητούσε για τον συγκεκριμένο ρόλο αλλά τελικά δεν έκλεισε, και από ότι φαίνεται η παραγωγή προσανατολίζεται σε ένα πιο φρέσκο πρόσωπο.

    Το Twitch έβγαλε την συγκεκριμένη είδηση χωρίς να δίνει στοιχεία όμως για τις πηγές του, οπότε ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη καθώς νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν οτι ισχύει μεν η είδηση, αλλά ...


    ...οι συζητήσεις δεν έχουν καν ξεκινήσει.

    Τον Evans τον έχουμε δει μέχρι στιγμής στα The Three Musketeers και Immortals 3D, ενώ τον αναμένουμε στο The Raven και στο πολυαναμενόμενο The Hobbit: An Unexpected Journey.

    Μπορεί ακόμα να μην είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος, αλλά αν συνεχίσει να παίζει σε υπερπαραγωγές, δεν θα αργήσει να γίνει.

    Τώρα, όσον αφορά το Fast 6 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αλλά αυτό που ξέρουμε είναι οτι επιστρέφουν οι Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson και Michelle Rodriguez ενώ σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η Gina Carano (Haywire).

    Το Fast 6 είναι προγραμματισμένο να βγεί στις αίθουσες στις 24 Μαίου 2013.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Luke Evans θα είναι ο κακός στο Fast Six; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top