F Το Fast & Furious είναι το νέο Expendables: Και ο Jason Statham στο cast; - FilmBoy Το Fast & Furious είναι το νέο Expendables: Και ο Jason Statham στο cast; - FilmBoy
  • Latest News

    Το Fast & Furious είναι το νέο Expendables: Και ο Jason Statham στο cast;

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Τελικά το franchise των Fast and Furious, πάει απ'το καλό στο καλύτερο.
    Ή μάλλον απ'το επικό στο επικότερο.

    Μετά το υπερεπιτυχημένο και διασκεδαστικότατο Fast Five και τις επιρροές από hiest movies και Ocean's 11, τώρα οδεύει να γίνει το δικό του ...Expendables με τον Transporter για οδηγό.

    Ξαφνιασμένοι αλλά και πορωμένοι μάθαμε ότι η Universal βρίσκεται σε πρώιμες διαπραγματεύσεις με τον ...Jason Statham για να παίξει όχι μόνο σε μία αλλά πιθανότατα και σε δύο ακόμα ταινίες της σειράς!

    Η εταιρεία σκοπεύει πολύ σοβαρά μέσα στο 2012 ...



    ...να γυρίσει μαζί τα Fast Six, Fast Seven στην Ευρώπη και αν αυτό ισχύει, τότε ο Statham θα ήταν μια απόλυτα ταιριαστή επιλογή.
    (Και αν είναι καλέστε και το Vinnie Jones!)

    Προς το παρόν δεν ξέρουν αν θα παίξει και στις δυο ταινίες, αλλά αν δεχτεί σίγουρα θα εμφανιστεί στη μία.
    Λέτε να'ναι κακός ή καλός;
    Πάντως υποθέτω ότι σίγουρα θα εμπλέκεται στις δουλειές της ζωντανής τελικά, Letty (Michelle Rodriguez).

    Ο κακός χαμός λοιπόν προβλέπεται και παρότι το παρατραβάνε με τα sequel, μιας και το 5ο φιλμ φαινόταν να τελειώνει ιδανικά για όλους, καταφέρνουν να τα διατηρούν φρέσκα.

    Κάτι που αποδείχθηκε αληθινό με τον The Rock στο Fast Five και με επιλογές σαν του Statham ίσως έχουμε το πρώτο franchise που θα φτάσει τόσες πολλές συνέχειες, που θα μπορούν να θυμίζουν επικές αυτόνομες ταινίες και όχι επεισοδιάκια/αρπαχτές.

    Αν το καλοσκεφτούμε το Tokyo Drift μάλλον δεν μετράει τελικά και ίσως είναι λογικό να ακουλουθήσουν άλλες δύο ταινίες, έχοντας στο μυαλό τους το σκεπτικό να ολοκληρωθεί μια δεύτερη τριλογία (Fast 1, 2Fast2Furious, Fast&Furious η μία και Fast Five, Six και Seven η άλλη).

    Μετά τα heist movies, θα ναι ή δεν θα ναι τα επόμενα Fast films τα...Expendables των αμαξο-περιπετειών;
    Για σκεφτείτε: Vin Diesel, The Rock, Jason Statham.

    Έτσι και δεχτεί και ο Statham ...,ρε χαμός που έχει να γίνει.
    Too much fast ...too much furious!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Fast & Furious είναι το νέο Expendables: Και ο Jason Statham στο cast; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top