F Η Bill Murray εκδοχή του Ρούσβελτ στο trailer του Hyde Park on Hudson - FilmBoy Η Bill Murray εκδοχή του Ρούσβελτ στο trailer του Hyde Park on Hudson - FilmBoy
  • Latest News

    Η Bill Murray εκδοχή του Ρούσβελτ στο trailer του Hyde Park on Hudson

    Αφού το The King's Speech κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και προβλήθηκε σε πολλές χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ήταν απλώς θέμα χρόνου πριν το Hollywood προσπαθήσει να κεφαλαιοποιήσει την επιτυχία αυτή με τη κυκλοφορία  νέων ταινιών με θέμα τον King George VI.

    Έτσι, φτάσαμε στη κυκλοφορία του Hyde Park on Hudson και στο πρώτο επίσημο trailer.

    Σίγουρα δεν είναι τόσο συναρπαστικό (άλλωστε, ποια ταινία με θέμα τον Βασιλιά Γεώργιο τον 6ο θα μπορούσε να είναι;), αλλά όλοι πρέπει να δουν το trailer του Hyde Park on Hudson για ένα και μόνο λόγο: τον Bill Murray να υποδύεται τον Φραγκλίνο Ρούσβελτ!

    Υπάρχει έντονη η αίσθηση προσεγμένης παραγωγής ταινίας εποχής στο trailer, ενδείξεις ενός αναπτυσσόμενου ειδυλλίου με τη Laura Linney, λίγο χιούμορ και ορισμένα ιστορικά στοιχεία.

    Δεν ξέρω πώς είναι το αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Murray θα ήθελε να κάνει αυτό, αντί του Ghostbusters 3.

    Το Hyde Park on Hudson θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου.
    Η γνώμη σας;






    Hyde Park on Hudson trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Bill Murray εκδοχή του Ρούσβελτ στο trailer του Hyde Park on Hudson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top