F StreetDance 2 - FilmBoy StreetDance 2 - FilmBoy
  • Latest News

    StreetDance 2

    Δε συμπαθώ τις ταινίες που με κάνουν να νιώθω μεγαλύτερος από όσο αισθάνομαι συνήθως.

    Και πραγματικά, είναι σπάσιμο να πιστεύεις ακόμα ότι η καλύτερη ταινία χορού είναι το Strictly Ballroom του 1992, το οποίο είδα στις αίθουσες κατά τη διάρκεια μιας Άδειας από το στρατό όπου υπηρετούσα τότε.

    Δεν μπορώ να πείσω κανέναν σας φαντάζομαι.

    Θυμάμαι εκείνη την εξαιρετική ταινία του Baz Luhrmann και μετά βλέπω τα trailer των Step Up Revolution και
    StreetDance, και αναρωτιέμαι τι σχέση έχω εγώ με την υπερκινητική γενιά της νέο-pop MTV-raised κουλτούρας που απεικονίζουν.

    Θα μου πείτε, 20 χρόνια είναι πολλά.
    Να, αυτά δεν μ’αρέσουν…

    Το Streetdance 3D το 2010 αποδείχθηκε μεγάλο χιτ στη Βρετανία και έκανε μια υγιέστατη πορεία και διεθνώς, κερδίζοντας το Step Up 3 κατά κράτος, με το προνόμιο να είναι και η πρώτη τρισδιάστατη ταινία χορού...




    Τώρα, το StreetDance 2 σκοπεύει να επαναλάβει το κόλπο, ρίχνοντας κάποια μεγαλύτερα κίνητρα για τη διεθνή αγορά.

    Όχι μόνο μεταφέρει τη δράση από το Λονδίνο στο Παρίσι και η καρδιά του μύθου έχει μία πιο latin γεύση, αλλά διαθέτει και ένα cast από πραγματικούς αστέρες του χορού από όλη την Ευρώπη.

    Μολονότι οι σκηνοθέτες (Max Giwa και Dania Pasquini) και η σεναριογράφος (Jane English) είναι οι ίδιοι, μια ανανέωση στο cast ήταν επιβεβλημένη.

    Ο νεαρός Ash (Falk Hentschel, Knight and Day) ταπεινώνεται από την Invincible, μια παγκόσμια πρωταθλήτρια χορευτική ομάδα με επικεφαλής τον αλαζόνα Vince.

    Αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του, ο Ash συνεργάζεται με τον μάνατζερ Eddie (George Sampson) για να συγκεντρώσει ένα ταλαντούχο ρόστερ από την Κοπεγχάγη, το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, την Πράγα, την Ίμπιζα, τη Ρώμη, τη Λυών και μια απροσδιόριστη τοποθεσία στις Ελβετικές Άλπεις.

    Αλλά η σημαντικότερη ‘ανακάλυψη’ τους θα γίνει σε ένα underground salsa club, όπου ο Ash θα γνωρίσει τη sexy Eva (Sofia Boutella, Αλγερινής καταγωγής) που εκτός από τέλεια χορεύτρια, τυγχάνει να είναι και ανιψιά του ιδιοκτήτη του club. 

    Όλοι αυτοί μαζί, θα κρυφτούν σε έναν funky κοιτώνα στο Παρίσι για έξι εβδομάδες κάνοντας πρόβες για τον μεγάλο διαγωνισμό, γνωστό ως Final Clash.

    Οι κριτικές του StreetDance 2 είναι μοιρασμένες.

    Στη Βρετανία έκανε πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου, στην Αμερική δεν έχει προβληθεί και ούτε προβλέπεται, ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε από την Κυριακή του Πάσχα 15 Απριλίου.


    StreetDance 2 trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: StreetDance 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top