F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 5/4/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 5/4/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 5/4/2012

    Είναι πολύ δύσκολο να αυτοκτονούν άνθρωποι δίπλα σου επειδή τους μείωσαν τη σύνταξη και εσύ να πρέπει να ασχολείσαι με τα κινηματογραφικά.

    Ειδικά αυτή την εποχή όμως, η φράση 'Ατομική Ευθύνη' πρέπει να βαραίνει όλους μας.
    Εκλογές έρχονται - η μόναδική 'δύναμη΄που έχουμε σε αυτή τη δικτατορική κοινοβουλευτική 'δημοκρατία'.


    Τιτανικός 3D (Titanic 3D) (5/10), του James Cameron.

    Και φυσικά το χαμηλό rating αφορά το 3D και όχι το αριστούργημα του 1997, στο οποίο ο δημιουργός του ασέλγησε προσπαθώντας να το μετατρέψει σε τρισδιάστατο ...προσθέτοντας αντικείμενα που δεν υπήρχαν (!), χέρια που φαίνονται αποκολλημένα από τα σώματα ή αντικείμενα που από την επεξεργασία μοιάζουν να μην ταιριάζουν στα πλάνα.

    Ακόμα κι έτσι, στον Τιτανικό τα κορίτσια θα κλαίνε πάντα, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν οι διαστάσεις είναι δύο, τρεις ή δέκα.
     

    50/50 (9/10), του Jonathan Levine.

    Ένας νεαρός παραγωγός ραδιοφωνικών σποτ (Joseph Gordon-Levitt) που ζει μια ευτυχισμένη ζωή στο Seattle με τη κοπέλα του Rachael (Bryce Dallas Howard) και τον φίλο του Kyle (Seth Rogen), μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο και η επέμβαση που πρέπει να κάνει έχει 50-50 πιθανότητες να πάει καλά.

    Πανέξυπνο χιούμορ, συγκίνηση, κάθαρση, πολύ καλές ερμηνείες, στρωτό σενάριο, χαρακτήρες που ‘ξέρεις’ και ένας καταπληκτικός Gordon-Levitt.
    Από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.
     

    Project X (6/10), του Nima Nourizadeh.

    Τρεις όχι και τόσο δημοφιλείς στο σχολείο τους, φίλοι διοργανώνουν ένα πάρτι στο σπίτι ενός από αυτούς και όλες οι υπερβολές που μπορείτε (ή όχι) να φανταστείτε συμβαίνουν.

    Ακραίο teen movie που πάντως ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες αποτυχημένες προσπάθειες των τελευταίων χρόνων, με όλα τα ελαττώματα της.


     


    Λόραξ (Dr. Seuss' The Lorax) (9/10), των Chris Renaud και Kyle Balda.

    Σε μια πόλη από πλαστικό, μέταλλα και συνθετικά υλικά, ο 12χρονος Ted προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια μιας κοπέλας βρίσκοντας της ένα αληθινό δέντρο.
    Θα γνωρίσει τον Λόραξ, τον προστάτη του δάσους, ο οποίος θα του εξηγήσει την ιστορία της πόλης.

    Πολύ καλό οικολογικό animation από τους δημιουργούς του Despicable Me.


    Παίζονται ακόμη:

    Τρεις Μέρες Ευτυχίας, του Δημήτρη Αθανίτη.

    Ελληνική δραματική όπου τρεις νεαρές κοπέλες, των οποίων οι πορείες διασταυρώνονται με «αόρατο» τρόπο, αναζητούν διέξοδο από μια αθηναϊκή καθημερινότητα που τις πνίγει.

    Αγανακτισμένοι (Indignados), του Τόνι Γκατλίφ.

    Γαλλικό ντοκιμαντέρ όπου μια Αφρικανή μετανάστρια περιπλανιέται στην Ευρώπη και συναναστρέφεται τους κοινωνικά αποκλεισμένους κι εξεγερμένους πολίτες της.

    Oligarchy, του Στέλιου Κούλογλου.

    Ελληνικό ντοκιμαντέρ για το αόρατο παρασκήνιο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και οι διασυνδέσεις των τραπεζιτών και των πολιτικών οι οποίοι την προκάλεσαν.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 5/4/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top