F Νέο trailer του American Reunion και ξεκαρδιστικό video 'Η Εκδίκηση της Πίτας' - FilmBoy Νέο trailer του American Reunion και ξεκαρδιστικό video 'Η Εκδίκηση της Πίτας' - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer του American Reunion και ξεκαρδιστικό video 'Η Εκδίκηση της Πίτας'

    Οι οπαδοί του American Pie έχουν ήδη σημειώσει την 6η Απριλίου στο ημερολόγιό τους, αφού τότε βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες το American Reunion , και σίγουρα θα τρέξουν όλοι να δουν τί συνέβη στις ζωές των χαρακτήρων Jim, Finch, Stifler και Oz.

    Είναι η τέταρτη κινηματογραφική ταινία της σειράς και φέρνει πίσω όλους τους κεντρικούς χαρακτήρες από τις προηγούμενες ταινίες σε μια καθυστερημένη επί δέκα χρόνια επανένωση της τρελής παρέας.

    Κάποιοι είναι διάσημοι, κάποιοι είναι παντρεμένοι, άλλοι εξακολουθούν να ψάχνονται, αλλά όταν όλοι θα συναντηθούν και πάλι, τα σεξιστικά αστεία θα είναι στο προσκύνιο.

    Για να προωθήσει την επερχόμενη ταινία, η Universal κυκλοφόρησε άλλο ένα ακατάλληλο trailer καθώς και ένα βίντεο του FunnyOrDie με τίτλο 'Η Εκδίκηση της πίτας' με πρωταγωνιστή τον Jason Biggs και κάποιο επιδόρπιο που παίρνει τελικά την εκδίκησή του.

    Δείτε τα στη συνέχεια και αφήστε τις εντυπώσεις σας.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer του American Reunion και ξεκαρδιστικό video 'Η Εκδίκηση της Πίτας' Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top