F Rose Byrne και Anna Faris μαζί στη νέα κομεντί I Give It A Year - FilmBoy Rose Byrne και Anna Faris μαζί στη νέα κομεντί I Give It A Year - FilmBoy
  • Latest News

    Rose Byrne και Anna Faris μαζί στη νέα κομεντί I Give It A Year

    Ο πρώτος χρόνος ενός γάμου είναι ο πιο δύσκολος.
    Η σκληρή πραγματικότητα των νεονύμφων και βλέποντας τους να υποφέρουν από διάφορα πράγματα που δεν γνώριζαν όσο ήταν ελεύθεροι, μπορούν να αποτελέσουν το γόνιμο έδαφος για μια κωμωδία.

    Ή τουλάχιστον αυτό είναι το στοίχημα του σεναριογράφου / σκηνοθέτη Dan Mazer με τη νέα ρομαντική κωμωδία του I Give It A Year.

    Αφηγείται την ιστορία ενός εντελώς αταίριαστου ζευγαριού που προσπαθεί να επιβιώσει στον πρώτο χρόνο του γάμου τους και, κρίνοντας από τον τίτλο και το cast που ανακοινώθηκε, φαίνεται ότι περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό και τους δύσπιστους φίλους του ζευγαριού...




    Ο Rafe Spall (του Prοmetheus) έχει ήδη συμφωνήσει να παίξει το σύζυγο, και σύμφωνα με το Variety, η Anna Faris έχει συμφωνήσει να προσχωρήσει στην ταινία ως τη σύζυγό του.

    Εδώ δεν τελειώνουν οι ανακοινώσεις για το cast όμως.

    Ο Simon Baker του Margin Call και η Rose Byrne του Bridesmaids έχουν επίσης υπογράψει για να παίξουν αυτό που περιγράφεται ως "ισχυροί υποστηρικτικοί χαρακτήρες".

    Με αυτή τη δυναμική τετράδα, ο Mazer φαίνεται να έχει βάλει τις βάσεις για κάτι καλό, καθώς τρεις από τους τέσσερις έχουν παίξει μικρότερους ρόλους σε καλές ταινίες τα τελευταία χρόνια.

    Αυτή που ακόμα ψάχνεται είναι η συμπαθέστατη Anna Faris.
    Οι τελευταίες προσπάθειές της ήταν κακές ρομαντικές κωμωδίες, όπως το What's Your Number? ή αδιάφορες όπως το Take Me Home Tonight.

    Ελπίζω να πάρει κάτι από την τύχη της παράνυφης Byrne σε αυτό εδώ και να ξεφύγει από τον όρο promising actress που τη κυνηγάει από το Scary Movie.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rose Byrne και Anna Faris μαζί στη νέα κομεντί I Give It A Year Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top