F Το cast, ο τίτλος και όλα τα νεότερα για το To Rome With Love του Woody Allen - FilmBoy Το cast, ο τίτλος και όλα τα νεότερα για το To Rome With Love του Woody Allen - FilmBoy
  • Latest News

    Το cast, ο τίτλος και όλα τα νεότερα για το To Rome With Love του Woody Allen


    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Ο αγαπημένος μου Woody Allen επιστρέφει με καινούργια ταινία και έχουμε νέα για τον τίτλο της, το cast και την ημερομηνία προβολής της.

    Ενώ ο αρχικός τίτλος ήταν Nero Fiddled,  η Sony Pictures Classics τον άλλαξε και τον έκανε To Rome With Love και θα βγεί στους κινηματογράφους στις 22 Ιουνίου.

    Τον λόγο για τον οποίο αλλάχτηκε ο τίτλος μας τον εξηγεί η ίδια η  Sony Pictures Classics σε ανακοινωσή της

    "Το 'Nero Fiddled' ενώ  είναι μια γνωστή και χιουμοριστική φράση στις Η.Π.Α., δεν είναι γνωστή έκφραση στο εξωτερικό και πολλές χώρες θα  προτιμούσαν ένα πιο κατανοητό όνομα".

    ΟΚ, έχει την λογική του αν και πιστεύω οτι το μεγάλο χαρτί της ταινίας είναι ο σκηνοθέτης της και όχι ο τίτλος της.

    Ο οποίος συνεχίζει να δουλεύει σε ευρωπαικό έδαφος ...


    ...(το Match Point στο Λονδίνο, το Vicki Cristina Barcelona και το Midnight in Paris) με το To Rome With Love, μια ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος μαζι με τους Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penelope Cruz, Jesse Eisenberg, Greta Gerwig και την Ellen Page.

    Η ταινία αφορά έναν αριθμό ανθρώπων στην Ιταλία - κάποιους αμερικανούς, κάποιους ιταλούς, κάποιους κατοίκους, μερικούς επισκέπτες - και τα ειδύλλια και τις δυσάρεστες περιπέτειες που μπλέκονται .

    Πάντως στις 22 Ιουνίου που θα βγεί η ταινία θα υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός καθώς μαζί της βγαίνουν και δυο απο τις πιο αναμενόμενες ταινίες,  το Abraham Lincoln: Vampire Hunter και το Brave καθώς και το  Seeking A Friend For The End of The World  με τον Steve Carell και την Keira Knightley.

    Τι λέτε θα τα καταφέρει ο γερόλυκος Woody Allen;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το cast, ο τίτλος και όλα τα νεότερα για το To Rome With Love του Woody Allen Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top