F Επίσημο trailer για το manga Berserk Golden Age Arc II: The Battle for Doldrey - FilmBoy Επίσημο trailer για το manga Berserk Golden Age Arc II: The Battle for Doldrey - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer για το manga Berserk Golden Age Arc II: The Battle for Doldrey

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Berserk!
    Οι οποίοι, απ'όσο γνωρίζουμε έχουν κι εδώ το πιστό, φανατικό κοινό τους.

    Τι νεότερα σας φέρνουμε;
    Μα φυσικά το trailer της 2ης ταινίας Berserk Golden Age Arc II: The Battle for Doldrey, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 23 Ιουνίου.

    To εξαιρετικά δημοφιλές και υπερβίαιο manga του Kentaro Miura, έχει ήδη γνωρίσει μια animated σειρά ενώ μόλις 2 Φλεβάρη κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και η 1η animated ταινία, Berserk Golden Age Arc I: Egg of the Supreme Ruler.
     

    Εσείς μην κάνετε ...τον Κινέζο και πορωθείτε μαζί μας, βλέποντας παρακάτω το επικό, κινηματογραφικό και anthemic trailer.
    Σαγιονάρα...και τα ξαναλέμε αμέσως μετά.


     
    Το Berserk εκτυλίσσεται σε ένα κόσμο εμπνευσμένο απ'την μεσαιωνική Ευρώπη, με κεντρικούς χαρακτήρες τον ορφανό μισθοφόρο Guts και τον Griffith, αρχηγό της ομάδας μισθοφόρων Band of Hawks.

    Πέρα απ΄τη βία, η θεματολογία του manga εξερευνά ζητήματα συντροφικότητας, απομόνωσης και κατά πόσο ο άνθρωπος είναι εκ φύσεως φτιαγμένος για το μεγαλύτερο καλό και για το μεγαλύτερο κακό.

    Το animated sequel ανέλαβαν για μια ακόμη φορά τα Studio 4C και η ιστορία θα επικεντρώνεται στην Band of Hawks που διεξάγουν μια επική μάχη, για να ανακτήσουν το κάστρο Doldrey απ'την Chuder Empire.

    Επίσης θα δούμε τον Griffith να πλησιάζει πιο κοντά στην επίτευξη των φιλοδοξιών του αλλά και πως ο Guts κέρδισε το παρατσούκλι "100 Man Killer" μετά από μονομαχία του με ολόκληρο στρατό.

    Μα το πιο σημαντικό;
    Εδώ θα είναι το σημείο καμπής όπου η ιστορία θα γίνει πιο σκοτεινή, εισβάλλοντας μέχρι και στα χωράφια του horror.
    Όλα αυτά μετά την πτώση του Griffith που ακολούθησε τη φυγή του Guts απ'τους Hawks.

    Σκοπός των ταινιών είναι να καλύψουν όλη την ιστορία των manga, ξεκινώντας με το "Golden Age" saga που θα καλυφθεί σε τρείς ταινίες ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχει κυκλοφορήσει και η 3η με τίτλο "Berserk Golden Age Arc III: Descent".
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer για το manga Berserk Golden Age Arc II: The Battle for Doldrey Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top