F Ίσως το καλύτερο trailer της χρονιάς μέχρι τώρα για το Snabba Cash (Easy Money) 2 - FilmBoy Ίσως το καλύτερο trailer της χρονιάς μέχρι τώρα για το Snabba Cash (Easy Money) 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Ίσως το καλύτερο trailer της χρονιάς μέχρι τώρα για το Snabba Cash (Easy Money) 2

    Το Snabba Cash (Easy Money) του Daniel Espinosa ήταν μια ταινία που έχτισε καριέρες.

    Το Σουηδικό crime θρίλερ εκτόξευσε τον Espinosa στην κορυφή της λίστας των Most Wanted του Hollywood, με αποτέλεσμα να αναλάβει το επερχόμενο Safe House.

    Όσο για τον πρωταγωνιστή Joel Kinnaman;
    Έπαιξε στην αμερικάνικη έκδοση του The Killing, πήρε μικρούς ρόλους στα The Darkest Hour, The Girl With the Dragon Tattoo και Safe House και θα υποδυσθεί τον Lancelot στο μεγάλου budget επερχόμενο Arthur And Lancelot του David Dobkin.

    Δυστυχώς όμως, ήταν και μια ταινία που λίγοι εκτός Ευρώπης είδαν, καθώς τα δικαιώματα τα αγόρασε αμέσως η Weinstein Company αλλά δεν έκανε τίποτα με δαύτα.

    Επειδή όμως το Snabba Cash βασιζόταν στο πρώτο από τρία βιβλία, το sequel είναι σχεδόν έτοιμο και έχουμε το πρώτο trailer, το οποίο είναι από τα καλύτερα που είδαμε στο 2012 μέχρι τώρα.

    Μην το χάσετε.





    Snabba Cash 2 (Easy Money 2) trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ίσως το καλύτερο trailer της χρονιάς μέχρι τώρα για το Snabba Cash (Easy Money) 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top