F Horror reviews: Punished, The Theatre Bizarre, The Fog, Rogue - FilmBoy Horror reviews: Punished, The Theatre Bizarre, The Fog, Rogue - FilmBoy
  • Latest News

    Horror reviews: Punished, The Theatre Bizarre, The Fog, Rogue

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant. 


    Punished review

    Όσοι απόλαυσαν το Vengeance του Johnnie To το 2009 (ή Fuk sau) ίσως να ξενιστούν κάπως με το Punished, μια ταινία στην οποία ο πολυβραβευμένος δημιουργός έχει κάνει τη παραγωγή.

    Θεματικά έχει ομοιότητες αλλά ο σκηνοθέτης του, Wing-cheong Law, έχει επιλέξει διαφορετική προσέγγιση από την all-time classic action του αριστουργηματικού φιλμ του μέντορα του, To.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    The Theatre Bizarre review

    Οι ανθολογίες τρόμου είναι ένα περίεργο είδος.
    Θα υπάρχουν στιγμές μεγαλείου αλλά θα βρεις και στιγμές που θα έχεις το δάχτυλο σου στο fast forward του τηλεκοντρόλ.

    Σε αντίθεση με τo αρκετά καλό Chillerama που κινούνταν σε πιο κωμικά μονοπάτια αναβίωσης των 60's, το The Theatre Bizarre θα θυμίσει σε πολλούς το classic Tales from the Crypt, μια σειρά που έπαιζε κάθε εβδομάδα αυτοτελή επεισόδια.
    Classics: The Fog (1980)

    Όταν μια καλή ιστορία τρόμου πέσει στα χέρια ενός σκηνοθέτη που λατρεύει το σινεμά του φανταστικού, τη στιγμή μάλιστα που βρίσκεται στο απώγειο της καριέρας του, τότε το λιγότερο που μπορεί να προκύψει είναι ένα αριστούργημα σαν αυτό εδώ!

    Η Ομίχλη είναι  περισσότερο γνωστή ως η ταινία τρόμου που γύρισε ο John Carpenter μετά το θρυλικό Halloween.

     
    Classics: Rogue (2007)

    Ο Mclean μετά το πολυσυζητημένο ντεμπούτο του, αποφάσισε για καλή μας τύχη να καταπιαστεί με ένα αρκετά επίφοβο υποείδος τρόμου, που κρύβει πολλές παγίδες και συνήθως φλερτάρει με την αποτυχία.

    Παρά την αρνητική προδιάθεση και τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν μετέπειτα, ο νεόκοπος σκηνοθέτης κατάφερε τελικά και χάρισε στους Horror-fans, επιτέλους, μια καλή ταινία τρόμου με κροκόδειλο και βεβαίως, μια πολύ τίμια προσθήκη στο είδος.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror reviews: Punished, The Theatre Bizarre, The Fog, Rogue Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top