F Οι αδελφικοί δεσμοί στο νέο trailer του The Hunger Games - FilmBoy Οι αδελφικοί δεσμοί στο νέο trailer του The Hunger Games - FilmBoy
  • Latest News

    Οι αδελφικοί δεσμοί στο νέο trailer του The Hunger Games

    50 μέρες έμειναν μέχρι το The Hunger Games του Gary Ross να βγει στις αίθουσες και η Lionsgate κυκλοφόρησε ένα νέο συναρπαστικό trailer που ερευνά λίγο πιο βαθιά το χαρακτήρα της Katniss (Jennifer Lawrence), τη σχέση της με την αδελφή της Prim (Shields Willow) και τον λόγο που παίρνει μέρος στους αγώνες.

    Το ερωτικό τρίγωνο με τους Gale (Liam Hemsworth) και Peeta (Josh Hutcherson) μένει στο background αυτή τη φορά - μάλλον καλύτερα.

    Πρόσφατα το Yahoo! Movies ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια αποκλειστική πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στο L.A. ενώ η ταινία θα παίξει και σε λίγες IMAX αίθουσες πέρα από τις χιλιάδες συμβατικές, στις 23 του ίδιου μήνα.

    Δε ξέρω πόσους ενδιαφέρει αυτό, αλλά είναι σημαντικό για να καταλάβετε τη σημασία που δίνει η Lionsgate στη συγκεκριμένη ταινία, γι'αυτό και η προώθηση που γίνεται είναι εφάμιλλη των αρχικών Harry Potter.

    Τα trailer που βγαίνουν ενισχύουν πάντως την αίσθηση ότι μιλάμε για το απόλυτο blockbuster της χρονιάς, αν και από πολύ νωρίς.
    Α, ξέχασα, έχουμε και το τελευταίο Twilight.

    Στη συνέχεια δείτε το νέο trailer του The Hunger Games.
    Πώς σας φαίνεται;





    The Hunger Games trailer 2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι αδελφικοί δεσμοί στο νέο trailer του The Hunger Games Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top