F SFF-Rated Athens 2012 preview: Radio Free Albemuth - FilmBoy SFF-Rated Athens 2012 preview: Radio Free Albemuth - FilmBoy
  • Latest News

    SFF-Rated Athens 2012 preview: Radio Free Albemuth

    Το FilmBoy ως Χορηγός Επικοινωνίας, σας παρουσιάζει τις 10 ταινίες Μεγάλου Μήκους που θα προβληθούν στο Διαγωνιστικό τμήμα του SFF-Rated Athens 2012 (7/3 – 15/3).
     


    Ένας υπάλληλος σε κατάστημα δίσκων, ο Nick Brady (Jonathan Scarfe) αρχίζει να βιώνει περίεργα οράματα από μια οντότητα που ο ίδιος αποκαλεί VALIS, που τον αναγκάζουν να ξεριζώσει την οικογένειά του και να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες, όπου γίνεται επιτυχημένο στέλεχος σε μουσική εταιρεία.

    Με τη συνδρομή του καλύτερου του φίλου και συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Philip K.Dick (
    Shea Whigam) και μια μυστηριώδης γυναίκα με το όνομα Silvia (Alanis Morissette), ο Nick βρίσκεται μπλεγμένος σε μια επικίνδυνη πολιτικό-μυστικιστική συνωμοσία κοσμικών διαστάσεων.

    Η ιστορία εξελίσσεται σε μια εναλλακτική πραγματικότητα στην Αμερική γύρω στα 1985, η οποία βρίσκεται υπό τον αυταρχικό έλεγχο του Προέδρου Fremont, έναν κλώνο του Nixon (
    Scott Wilson).
    Ένα old fashioned sci fi από το βιβλίο του μετρ του είδους Philip K. Dick, συγγραφέα ιστορικών βιβλίων/ταινιών όπως το Blade Runner, το Minority Report, το Total Recall, το πρόσφατο The Adjustment Bureau και πολλά άλλα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer καθώς και επίσημες εικόνες από τη ταινία.





    Radio Free Albemuth trailer από FilmBoy-gr





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SFF-Rated Athens 2012 preview: Radio Free Albemuth Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top