F Horror reviews: The Hitcher, Death Bell 2, Beneath the Darkness, Donner Pass - FilmBoy Horror reviews: The Hitcher, Death Bell 2, Beneath the Darkness, Donner Pass - FilmBoy
  • Latest News

    Horror reviews: The Hitcher, Death Bell 2, Beneath the Darkness, Donner Pass

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    Classics: The Hitcher (1986) 

    Χρόνια πριν, στα μέσα της δεκαετίας που άνθισαν οι βιντεοκασέτες, μια μικρή ταινία της λεγόμενης κατηγορίας b- movies κατάφερε αργά και σταθερά να αποκτήσει τεράστια φήμη και αναγνώριση μεταξύ των σινεφίλ, αποδεικνύοντας περίτρανα  πως στον κινηματογράφο δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα, αλλά η φαντασία, το πάθος και η δημιουργικότητα.

    Πάνω σε αυτή τη λογική κινήθηκε ο πρωτοεμφανιζόμενος τότε Robert Harmon βάζοντας όλο του το ταλέντο  για να μας χαρίσει ένα ανεπανάληπτο θρίλερ χαμηλού προϋπολογισμού που μέχρι και σήμερα παραμένει ανεξίτηλο στη μνήμη μας.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Death Bell 2: Bloody Camp review 

    Με το πρώτο Κορεάτικο Death Bell το 2008 να είναι ένα box office χιτ στη χώρα του, το sequel δε θα αργούσε πολύ.

    Το Death Bell 2: Bloody CampGosa 2) έχει διαφορετικό σκηνοθέτη, τον πρωτάρη Yu Seon-dong, αλλά έχει πολλά όμοια στοιχεία με το original, πέρα από το γενικό στόρι των μαθητών που κλειδώνονται στο σχολείο και δολοφονούνται ένα ένα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Beneath the Darkness review 

    Ένα ανούσιο, άρρυθμο, βαρετό και σεναριακά γελοίο θρίλερ χωρίς καμιά σκηνή που να δικαιολογεί το χαρακτηρισμό horror, εκτός από κάποια ...ξαπλώματα σε φέρετρα χωρίς όμως να ανοίξει ρουθούνι.

    Το σενάριο κάποιου Bruce Wilkinson είναι ένα Rear Window/Disturbia/Fright Night ανακάτεμα όπου κάποια ανεγκέφαλα παιδιά υποπτεύονται το γείτονα τους ότι φιλοξενεί ένα φάντασμα και αποφασίζουν να κάνουν διάρρηξη για να δουν 'τί συμβαίνει'.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


     
    Donner Pass review 

    Αρχικά, όταν διάβασα  την υπόθεση του Donner Pass - η οποία είναι εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία κανιβαλισμού - και  είδα το πολλά υποσχόμενο trailer, θεώρησα πως είχε κάτι διαφορετικό να πει και έτσι μπήκα στη διαδικασία να το παρακολουθήσω.

    Δυστυχώς τα επόμενα μαρτυρικά λεπτά κατατρόπωσαν την όποια καλή μου διάθεση, έκαναν μεγαλύτερη την προκατάληψη μου απέναντι στις DVD  κυκλοφορίες και  δοκίμασαν ακόμα περισσότερο την αντοχή μου στις κακές ταινίες.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror reviews: The Hitcher, Death Bell 2, Beneath the Darkness, Donner Pass Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top