F SAINT JOHN OF LAS VEGAS - FilmBoy SAINT JOHN OF LAS VEGAS - FilmBoy
  • Latest News

    SAINT JOHN OF LAS VEGAS

    Με ονόματα όπως αυτό του Steve Buscemi και της τηλεοπτικής Sarah Silverman στους πρώτους ρόλους, αλλά και τους Spike Lee και Stanley Tucci στα credit της παραγωγής, θα περίμενε κανείς ότι αυτό το ανεξάρτητο road movie θα είχε να προσφέρει κάτι διαφορετικό.

    Έτσι σκέφτηκα κι εγώ βλέποντας το trailer αλλά ψάχνοντας κατάλαβα ότι ίσως ατύχησε στην ανάθεση της σκηνοθεσίας.

    Το ουσιαστικό ντεμπούτο του Hue Rhodes, που έγραψε και το σενάριο, δεν έτυχε καθόλου ευγενικών σχολίων με συνολικά κακές κριτικές και ατάκες όπως ‘απαίσιο’ και ‘a road (movie) to nowhere’.

    Ένα θεματακι είναι ότι η ταινία έχει 4-5 υπό-πλοκές που μπερδεύονται μεταξύ τους και, μάλιστα, μια από αυτές μένει ανολοκλήρωτη.

    Οι φανς του Steve Buscemi (μη γελάτε, υπάρχουν τέτοιοι) θα περίμεναν πολύ για να δουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό σε πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά τo πέρασμα από το Youth In Revolt, και μάλλον θα το ευχαριστήθηκαν αφού η ερμηνεία του είναι η όαση στο πάρτι των αδηφάγων κριτικών.

    Υποδύεται έναν αδέξιο ερευνητή ασφαλιστικής εταιρείας και εξαρτημένο στα τυχερά παιχνίδια (...ξυστό) που του αναθέτουν μια υπόθεση, που λέτε;

    Στη Μέκκα του τζόγου, το Λας Βεγκας, όπου παραδόξως δεν είχε πάει ποτέ, γιατί πιθανότατα δεν υπάρχει ξυστό εκεί.

    Εκεί θα συναντήσει αλλόκοτους χαρακτήρες, όπως μια stripper σε αναπηρικό καροτσάκι, έναν φανατικό γυμνιστή πιστολέρο και έναν πυρομανή κασκαντέρ!

    Άσχετα με αυτά που λένε αυτοί που ξέρουν (...), εμένα τέτοιου υφους φιλμ με εξιτάρουν και κρίνοντας μόνο από το trailer, τη βρήκα ενδιαφέρουσα και δε θα τη χάσω.

    Από την άλλη, το φιλμ προβλήθηκε σε 2 μόνο αίθουσες στις 29 Γενάρη με σκοπό να πάρει ευρεία διανομή τις επόμενες εβδομάδες, αλλά μέχρι σήμερα παίζεται σε μόλις 14, αριθμός που είμαι σίγουρος δεν είχαν στο μυαλό τους οι παραγωγοί όταν μίλαγαν για wide release.

    ...Θα μου πεις, με τέτοιο θάψιμο πώς να την πάρει.

    Όπως και να’χει, εμείς θα τη δούμε και καλό θα είναι ο πρώτος που θα την δει να μας πει τη γνώμη του.
    Έχουν δίκιο οι κριτικοί; 

    Μέχρι να βγάλουμε πόρισμα...δείτε το trailer   
     

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SAINT JOHN OF LAS VEGAS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top