F Απίστευτο ακατάλληλο trailer για το God Bless America - FilmBoy Απίστευτο ακατάλληλο trailer για το God Bless America - FilmBoy
  • Latest News

    Απίστευτο ακατάλληλο trailer για το God Bless America

    Big Brother, America Got Talent,  American Idol, The Cardashian's ...
    Η σύγχρονη pop κουλτούρα της Αμερικής (και ως αποτέλεσμα σε πολλές χώρες) είναι ένας σκουπιδότοπος από 'χαλασμένων' ανθρώπων πρόθυμοι να εξευτελιστούν για να γίνουν διάσημοι για λίγο.

    Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι όλο και περισσότεροι θεωρούμε αυτά τα προγράμματα ως living the dream και όχι ως ταπείνωση.

    Αν είστε από τα άτομα που πιστεύουν ότι η τηλεόραση είναι ένα δηλητηριώδες πολιτιστικό περιβάλλον και δημιουργεί μια κοινωνία από μάταια, αδαείς φρικιά, τότε ο σκηνοθέτης Bobcat Goldthwait έχει να προτείνει μια καθαρτική έκφραση βίας για σας.

    Το God Bless America μιλά για έναν άνθρωπο που πιέζεται στα άκρα και απαντά με μια έξαλλη δολοφονική συμπεριφορά κατά την οποία εξολοθρεύει όλα τα χυδαία, ανούσια pop culture προιόντα με κάποιες παράπλευρες απώλειες όπως αγενής εγωιστές στο δρόμο.

    Το ακατάλληλο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγο, δείχνει τον Joel Murray σε μια Bonnie & Clyde σχέση με ένα ψυχωτικό κορίτσι (Tara Lynne Barr) οι οποίοι σκοτώνουν περαστικούς στο δρόμο, υποψηφίους talent shows, κακομαθημένα κορίτσια, εγωπαθής οδηγούς και ότι άλλο τους κάτσει στο μάτι.

    Ένα πολύ σκληρό trailer για μια πιθανότατα απίθανη ταινία.






    God Bless America red band trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Απίστευτο ακατάλληλο trailer για το God Bless America Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top