F Όλες οι ταινίες του 2012 στο FilmBoy - FilmBoy Όλες οι ταινίες του 2012 στο FilmBoy - FilmBoy
  • Latest News

    Όλες οι ταινίες του 2012 στο FilmBoy

    Στις παρυφές του 2012, το δικό σας κινηματογραφικό blog έχει πλέον γίνει εθισμός σε όλους σας - όπως με χαρά διάβασα στα δικά σας σχόλια.

    Με πολύ δουλειά και επιμονή, έχουμε δημιουργήσει πια τη δική μας database ταινιών - πάνω από 800 ταινίες παραγωγής 2009 μέχρι σήμερα - και μάλιστα με δικές μας παρουσιάσεις και κριτικές και όχι Δελτία Τύπου και απλά credits όπως συνηθίζεται.

    Χώρια τα χιλιάδες άλλα θέματα, trailer, αφιερώματα, στήλες, νέα κλπ., μια ύλη που αγαπήσατε και σας είμαι ευγνώμων γι'αυτό.

    Αυτή τη στιγμή στο FilmBoy υπάρχει ένα ικανό επιτελείο συντακτών, πρόθυμο να δει ΟΛΕΣ τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες της Ελλάδας ΚΑΙ της Αμερικής.
    Δεν αστειεύομαι καθόλου.

    Γιώργος Καραμάνος, Λίλα Τζαμούση, Τέτα Αποστολάκη και Νεκτάριος Αντωνιάδης θα γράφουν για όλες τις ταινίες που βγαίνουν στις ελληνικές αίθουσες, με τον Νεκτάριο να λοξοκοιτάει και τα σπουδαιότερα ντοκιμαντέρ που βγαίνουν στην Αμερική.

    Η Πηνελόπη Πανέ είναι το μάτι του FilmBoy στις ανεξάρτητες παραγωγές που προβάλλονται στις ΗΠΑ και που ποτέ δεν θα δούμε στην Ελλάδα.

    Ο Νάσος Κυριακίδης είναι εξπέρ στα animation και δεν θα αφήσει κινούμενο σχέδιο χωρίς review.

    Καθημερινά λοιπόν θα υπάρχει ένα review τουλάχιστον μιας καινούργιας ταινίας, με την υπόσχεση ότι πάντα αυτό θα γίνεται με τον απαραίτητο σεβασμό προς εσάς και με καθημερινή προσπάθεια να γράφουμε όλο και πιο εμπεριστατωμένες κριτικές.

    Φυσικά, ο Γιώργος Καναρέλης θα συνεχίσει να είναι ο ειδησεογράφος μας, ο Αργύρης Σταματόπουλος θα κάνει τα δικά του (αφιερώματα) και ο Κώστας Τσώκος όλα τα παραπάνω μαζί.

    Στο FilmBoy θα περάσουμε μια συναρπαστική χρονιά.
    Μαζί σας.

    Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όλες οι ταινίες του 2012 στο FilmBoy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top