F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 19/1/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 19/1/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 19/1/2012

    Ενδιαφέρουσσες ταινίες βγαίνουν στις ελληνικές αίθουσες σήμερα, και πλέον η σεζόν ξεκινά κανονικά καθώς κάθε Πέμπτη θα έχουμε ωραία και πολλά πράγματα να δούμε.



    Η βιογραφική ιστορία ενός χορευτή που κάνει μεγάλη καριέρα στην Αμερική ως χορευτής μπαλέτου στην αυτοκρατορική ομάδα της Κίνας αλλά αναγκάζεται να επιστρέψει δια της βίας.

    Ρομαντισμός και μελόδραμα, χιούμορ και πολιτικό θρίλερ, όλα στις σωστές δοσολογίες, ένα αριστουργηματικό καθηλωτικό φιλμ.




    Το Άλογο Του Πολέμου (War Horse) (7/10), του Steven Spielberg.

    Οι περιπέτειες ενός νεαρού πουλαριού το οποίο ενηλικιώνεται μέσα από ατελείωτες κακουχίες, για να επιστρέψει στον πρώτο του ιδιοκτήτη.

    Συγκινητικό και σίγουρα entertaining, αφήνει τον χρόνο να κυλήσει και να ωριμάσει υπέρ του σεναρίου αν και έχει σκαμπανεβάσματα και οξύτητα σε μεγάλο βαθμό.




    J.Edgar (6/10), του Clint Eastwood.

    Βιογραφικό δράμα για τη ζωή και την καριέρα του John Edgar Hoover, του πρώτου διευθυντή του FBI, του ανθρώπου που το δημιούργησε ουσιαστικά όταν απέσχισε το Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ από κάθε μορφής πολιτική επιρροή.

    Παρά την καλή σκηνοθεσία και την ερμηνεία του Leonardo DiCaprio, μια ταινία προορισμένη να αρέσει σε όλους χωρίς να τα καταφέρνει ιδιαίτερα.




    Martha Marcy May Marlene (5/10), του Sawn Durkin.

    Νεαρή κοπέλα (Elizabeth Olsen) φεύγει από κοινόβιο όπου ζούσε επί 2 χρόνια και μένει στο σπίτι της αδερφής της, αντιμετωπίζοντας τις φοβίες και τις εμμονές που της δημιουργησε ο ψυχολογικός έλεγχος του σαγηνευτικού ηγέτη της κοινότητας (John Hawkes).

    Θρίλερ παράνοιας, αγωνίας και ψυχολογικού φόβου, με μια εκπληκτική Olsen και μια επιδέξια στατική σκηνοθεσία, αλλά και με μια υπερβολική βραδύτητα, μηδενική εξέλιξη και ένα απότομο τέλος.



    Η Πιο Σκοτεινή Ώρα (The Darkest Hour) (3/10), του Chris Gorak.
    Δύο Αμερικανοί προγραμματιστές (Emile Hirsch και Max Minghella) και οι φίλοι τους παγιδεύονται στη Ρωσία εν μέσω εισβολής αόρατων εξωγήινων που εξαυλώνουν ανθρώπους.

    Χιλιοειπωμένο σενάριο, κάκιστες ερμηνείες, όλα τα κλισέ του είδους αλλά ικανοποιητικά εφέ και περιέργως, ένα πολύ καλό 3D.




    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 19/1/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top