F Star Trek 2 update: Το 3D, το σενάριο και οι τοποθεσίες του J.J.Abrams - FilmBoy Star Trek 2 update: Το 3D, το σενάριο και οι τοποθεσίες του J.J.Abrams - FilmBoy
  • Latest News

    Star Trek 2 update: Το 3D, το σενάριο και οι τοποθεσίες του J.J.Abrams

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Πολλά τα νέα απ'το στρατόπεδο του Star Trek 2!

    Καταρχάς δεν θα λέγεται νο2 μιας και αποφασίστηκε να ακολουθήσουν το δρόμο των ταινιών πριν το reboot, με τίτλους όπως Star Trek: Generations ή First Contact ενώ κανονική αρίθμηση είχαν οι ακόμα πιο παλιές.

    Όσον αφορά το χαρακτήρα του Mr Spock, ο Zachary Quinto δήλωσε ότι δεν θα παραμένει μόνο πνευματικός και θα είναι ακόμα πιο ηρωικός, θα χάνει περισσότερο τον έλεγχο και μάλιστα ο ηθοποιός προπονείται ήδη για μια μεγάλη σεκάνς δράσης, στην οποία θα χρειαστεί να τρέξει πολύ.

    Επίσης, αν και τα κύρια γυρίσματα θα γίνουν στα στούντιο της Paramount, ο J.J. Abrams έψαξε για τοποθεσίες στη Χαβάη που θα χρησιμεύσουν ...


    ...για σκηνικό ενός πλανήτη/ζούγκλα ενώ τα γυρίσματα θα περιλαμβάνουν και ένα μουσείο στο Λος Άντζελες όπου σύμφωνα με μια πηγή θα θυμίσει μια διάσημη Star Trek τοποθεσία.

    Στη μουσική θα επιστρέψει ο τακτικός συνεργάτης του Abrams, Michael Giacchino με τον οποίο είχε ξανασυνεργαστεί στα Star Trek, Super 8, Mission Impossible 3 αλλά η πιο σημαντική ανακοίνωση ήταν ότι το sequel του Star Trek θα γυριστεί σε 3D!

    Οι Roberto Orci, Alex Kurtzman και Damon Lindelof βρίσκονται ήδη στο 3ο draft του σεναρίου και τη στιγμή που μιλάμε θα πρέπει να το έχουν τελειώσει, με την παραγωγή της ταινίας έτοιμη να ξεκινήσει επίσημα στα μέσα Ιανουαρίου του 2012.

    Στις αίθουσες θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαίου του 2013 και ανυπομονούμε να το δούμε ενώ είμαι σίγουρος πως με τον Abrams στο τιμόνι θα είναι προσεγμένο το 3D και δεν θα γυρίσουν αρπαχτή.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Star Trek 2 update: Το 3D, το σενάριο και οι τοποθεσίες του J.J.Abrams Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top