F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 20/10/2011 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 20/10/2011 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 20/10/2011

    Δε ξέρω τί θα ήταν ιδανικότερο για τη σημερινή Ελλάδα, μια πανδημία ή να αμολύσουμε καμιά Μεταφυσική Δραστηριότητα στη Βουλή να τους πάρει όλους ο διάολος.

    Μπορείτε να πάρετε ιδέες από τις ταινίες που βγήκαν χθες στις ελληνικές αίθουσες. 


    Contagion, του Steven Soderbergh.

    Από μια ανυποψίαστη νοικοκυρά (Gwyneth Paltrow) και τον σοκαρισμένο σύζυγό της (Matt Damon) παρακολουθούμε την ανεξέλεγκτη εξέλιξη του ιού, καθώς εξαπλώνεται με ύπουλο τρόπο σε μεγάλες πόλεις σε ολόκληρη τη Γη και που είναι ικανός να αφανίσει ολόκληρο τον πληθυσμό της Γης αν κάποιοι πραγματικά έξυπνοι γιατροί δεν ενεργήσουν γρήγορα.

    Αυτοί είναι: ο συντονιστής (Laurence Fishburne), επιστήμονες (Jennifer Ehle), επιδημιολόγοι (Marion Cotillard) και ερευνητές (Kate Winslet).
     


    Μεταφυσική Δραστηριότητα 3 (Paranormal Activity 3), των Henry Joost και Ariel Schulman.

    Η πρώτη ταινία ασχολήθηκε με την φτωχή Katie και τον άπιστο σύζυγό της Micah και η δεύτερη πέρυσι με την αδερφή της Katie, την Kristy και τον δύστυχο άνδρα της Dan.

    Όχι απροσδόκητα αν γυρίσεις και τα κοιτάξεις, το 3ο ασχολείται με τις δύο αδερφές στα παιδικά τους χρόνια, στα τέλη της δεκαετίας του 80, και δίνει μια εξήγηση γιατί αυτές αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα με το υπερπέραν.

     
     


    Το Δέρμα Που Κατοικώ (La Piel Que Habito) (7/10), του Pedro Almodovar.

    Πονεμένος χειρούργος (Antonio Banderas) πειραματίζεται με ένα ανθεκτικό δέρμα που να μην καίγεται και βρίσκει το κίνητρο στο θάνατο της γυναίκας του, που προήλθε από εγκαύματα τροχαίου και όταν είδε μετά τον εαυτό της στον καθρέφτη, αυτοκτόνησε.

    Η γνωστή εμμονοληπτική θεματική του Almodovar περί σεξουαλικής ταυτότητας, μοναξιάς, εκδίκησης, θανάτου και άλλων παραμένει και εδώ.

     
     


    Το Χρέος (The Debt), του John Madden.

    Στα μέσα της δεκαετίας του '60, τρεις νέοι Ισραηλινοί πράκτορες της Mossad (Jessica Chastain, Marton Csokas, Sam Worthington) βρίσκονται στο Κομμουνιστικό Ανατολικό Βερολίνο για να κυνηγήσουν και να απαγάγουν έναν διαβόητο εγκληματία πολέμου.

    Τα πράγματα δεν πάνε κατ'ευχήν και οι τρεις αναγκάζονται να κατασκευάσουν μια πιο βολική 'αλήθεια', για να επιστρέψουν στη πατρίδα τους ως ήρωες.

    Τώρα, 30 χρόνια μετά, οι τρεις τους (Helen Mirren, Tom Wilkinson, Ciaran Hinds) συνειδητοποιούν ότι η ιστορία τους μπορεί να καταρρεύσει.
     


    Killer Elite, του Gary McKendry.
     
    Ο Jason Statham κάνει πολύ καλά τον ...Jason Statham, ο Robert DeNiro με καραμπίνα είναι πάντα ενδιαφέρουσα εικόνα και ο Clive Owen ...πόσες φορές θα έχετε την ευκαιρία να τον δείτε με ένα τόσο γελοίο μουστάκι;





     


    Παίζονται ακόμη:

    Winx Club 3D Μαγική Περιπέτεια (Winx Club 3D, Magic Adventure), του Ιγκίνιο Στράφι.
    Ιταλικό animation, sequel της νεραιδοπεριπέτειας αποκλειστικά για θηλυκό προεφηβικό κοινό.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 20/10/2011 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top