F Tom Hanks και Sandra Bullock στο trailer του Extremely Loud and Incredibly Close - FilmBoy Tom Hanks και Sandra Bullock στο trailer του Extremely Loud and Incredibly Close - FilmBoy
  • Latest News

    Tom Hanks και Sandra Bullock στο trailer του Extremely Loud and Incredibly Close

    Μόλις κυκλοφόρησε το 1ο trailer του Extremely Loud and Incredibly Close του Stephen Daldry, μια μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Jonathan Safran Foer.

    Το βιβλίο λέγεται πως είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα νεο-μοντερνισμού, κάτι που το κάνει δύσκολο να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη (γεγονός που, εν μέρει φαίνεται και στο trailer).

    Ο σκηνοθέτης προτίμησε έναν μη-ηθοποιό ως πρωταγωνιστή, τον Thomas Horn, στο ρόλο του 11χρονου Oskar Schell και δύο μεγάλους stars - όπως η Sandra Bullock και ο Tom Hanks - σε δευτερεύοντες χαρακτήρες.

    Ο μικρός Horn είναι ο νικητής σε ένα τηλεπαιχνίδι στην Αμερική και προσελήφθει στο cast μετά το καλό δέσιμο με τον Hanks, που στη ταινία υποδύεται τον πατέρα του μικρού αλλά βρίσκεται στους Δίδυμους Πύργους την ημέρα της επίθεσης και πεθαίνει αφήνοντας γυναίκα και γιο να τον πενθούν.

    Το Extremely Loud and Incredibly Close ανοίγει στην Αμερική το Δεκέμβριο και θα είναι λογικά στις πιθανές υποψηφιότητες.

    Δείτε το trailer και αφήστε την άποψη σας στα σχόλια. 




    Extremely Loud Incredibly Close trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tom Hanks και Sandra Bullock στο trailer του Extremely Loud and Incredibly Close Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top