F Ο Leonardo DiCaprio ανοίγει την κούρσα των Όσκαρ με το trailer του 'J.Edgar' - FilmBoy Ο Leonardo DiCaprio ανοίγει την κούρσα των Όσκαρ με το trailer του 'J.Edgar' - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Leonardo DiCaprio ανοίγει την κούρσα των Όσκαρ με το trailer του 'J.Edgar'

    Ο Clint Eastwood και η Warner Bros. αποφάσισαν να προσπεράσουν τα φεστιβάλ και να μην προβάλουν πουθενά το βιογραφικό J.Edgar.

    Πολλά studio έκαναν προβολές των ταινιών τους τις τελευταίες εβδομάδες στο Toronto, τη Βενετία και το Telluride, αλλά κανείς δεν έχει δει τίποτα από τη βιογραφία του πιο ισχυρού ανθρώπου της Αμερικής, τον 1ο διευθυντή του FBI, J.Edgar Hoover.

    Σήμερα όμως η Warner έδωσε στη κυκλοφορία το 1ο trailer της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Leonardo DiCaprio στον ομώνυμο ρόλο και ο Armie Hammer στο ρόλο του δεξιού του χεριού και φημολογούμενου εραστή του.

    Η εποχή είναι κατάλληλη και ο Leo ανοίγει πρώτος τη κούρσα των υποψηφιοτήτων σε ότι αφορά τις ανδρικές ερμηνείες, στις οποίες φέτος θα υπάρχουν σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα του Hollywood (George Clooney, Brad Pitt ίσως).

    Το J.Edgar ανοίγει στην Αμερική στην Οσκαρική περίοδο του Νοεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα στις 19 Ιανουαρίου 2012 από τη Village.

    Δείτε το trailer και αφήστε τη γνώμη σας.




    J. Edgar trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Leonardo DiCaprio ανοίγει την κούρσα των Όσκαρ με το trailer του 'J.Edgar' Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top