F Απίστευτο trailer του Ασιατικού Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame - FilmBoy Απίστευτο trailer του Ασιατικού Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame - FilmBoy
  • Latest News

    Απίστευτο trailer του Ασιατικού Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame

    Και για να ξεφύγουμε λίγο από τον πυρετό του Comic Con, η εταιρεία Indomnia θα προβάλει το Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame στην Αμερική το φθινόπωρο που μας έρχεται.

    Αυτά είναι πολύ καλά νέα γιατί, όπως θα δείτε και στο trailer που κυκλοφόρησε, πρόκειται για ένα υπερθέαμα και είναι μακράν το καλύτερο φιλμ του σκηνοθέτη Tsui Hark.

    Μια μυστήρια δολοφονία συγκεντρώνει στο αυτοκρατορικό παλάτι τις πιο ισχυρές γυναίκες στη Κίνα, τη πριγκήπισσα - και σύντομα εστεμμένη Αυτοκράτειρα - Wu Zetian και έναν πρώην εξόρειστο ντετέκτιβ, τον Dee Renjie (Andy Lau).

    Ελπίζοντας να λύσει το μυστήριο πριν τη τελετή στέψης της, η Wu διορίζει επικεφαλής τον Dee και τον παρακαλεί να συνδυάσει την αναμφισβήτητη σοφία του με τις δεξιότητες πολεμικών τεχνών του για να σώσει το μέλλον της Δυναστείας.

    Ειναι μια επική ιστορία εμπνευσμένη από την απίστευτη αληθινή ιστορία ενός από τους πλέον γνωστούς αξιωματούχους της Δυναστείας των Tang.

    Καιρό είχαμε να δούμε ένα Ασιάτικο έπος εφάμιλλο του Crouching Tiger, Hidden Dragon.

    Συμφωνείτε;  





    Detective Dee trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Απίστευτο trailer του Ασιατικού Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top