F Comic Con 2011: Ο Andrew Garfield κλέβει τη παράσταση στο panel του Spidey - FilmBoy Comic Con 2011: Ο Andrew Garfield κλέβει τη παράσταση στο panel του Spidey - FilmBoy
  • Latest News

    Comic Con 2011: Ο Andrew Garfield κλέβει τη παράσταση στο panel του Spidey

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Περιττό να σας πω ότι το panel του ‘Amazing Spider-Man’ έκλεψε καρδιές στο San Diego. 
    Footage από την ταινία, συγκίνηση, συζητήσεις, πολύ ωραία πράγματα! 

    Όλα άρχισαν όταν στο μικρόφωνο που δίνεται στους fans για τις ερωτήσεις τους, ανέβηκε ένας τυπάκος ντυμένος με μια αποκριάτικη στολή Spider-Man.

    Αφού χαιρέτισε την ομήγυρη, έβγαλε τη μάσκα και δεν ήταν άλλος από τον Andrew Garfield, ή τον Peter Parker όπως θα είναι γνωστός από του χρόνου στο ευρύ κοινό.

    Αμέσως το κοινό ξέσπασε ουρλιαχτά και χειροκροτήματα.

    Ο Garfield έβγαλε έναν πολύ συγκινητικό λόγο, λέγοντας ...



    ...ότι ο Spider-man αποτέλεσε μέρος και της δικής του παιδικής ηλικίας και πόσο πολύ τον χρειαζόταν για να του δίνει ελπίδα και δύναμη.

    «…Και νομίζω ότι όλοι ευχόμαστε να είχαμε το θάρρος να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, να υπερασπιστούμε τους αγαπημένους μας περισσότερο, ή ακόμα κι έναν ξένο που δεν του φέρονται καλά. 
    Και ο Peter Parker με ενέπνευσε να νιώθω δυνατότερος…»

    Όπως είπε κι ο ίδιος ο Garfield ήθελε να εμφανιστεί ως fan μαζί με τους υπόλοιπους fans, μάλιστα για πρώτη φορά στη ζωή του στο Comic-Con, και ευχαρίστησε το κοινό που μοιράστηκε μαζί του την πιο cool στιγμή της ζωής του.


    Δείτε το video, το παλικάρι το νοιώθει!



    Το eventάκι περιείχε και σκηνές από την ταινία, όπου πολλοί μίλησαν για τη χημεία του Garfield με την Emma Stone στην κάμερα, αλλά και για την εκπληκτική δημιουργία του κακού Lizard (Σαύρα).

    Κάποιοι τον χαρακτήρισαν, μάλιστα, ως ‘ο Killer Croc συναντά τον Venom, αλλά με το μέγεθος του Hulk’.

    Η Emma Stone από την πλευρά της δήλωσε στη συνέντευξη της ότι έριξε αρκετό ψάξιμο για το ρόλο της Gwen Stacy (προφανώς να μην ήταν τόσο οικεία με τα κόμικς του ‘Αραχνάκια’).

    Κι αφού επισήμανε ότι το Comic-con είναι το αγαπημένο μέρος της στον πλανήτη, αναφέρθηκε στον σκηνοθέτη Mark Webb και το ότι ήθελε να δώσει μια ‘συναισθηματική αυθεντικότητα’ αλλά και μια ‘αίσθηση ρεαλισμού’ στην ιστορία της ταινίας, αλλά και στο θέμα του casting αφού η Sony ανακοίνωσε το ρόλο στον Garfield μισή ώρα πριν δημοσιοποιήσει το line-up, ενώ στην ίδια μόλις ενάμιση λεπτό πριν. 


    Όλα ωραία και καλά, αλλά από το panel δεν έλειψαν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις.

    Κι αυτό μάλλον γιατί ο Rhys Ifans μάλλον παραμπήκε στο πετσί του ρόλου του κακού.

    Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Ifans ο οποίος φημολογείται ότι βρωμούσε αλκοόλ, συνελήφθη από τις αρχές, αν και η Sony έσπευσε να διορθώσει ότι μόνο περιορίστηκε.

    Το συμβάν ξεκίνησε όταν, όπως αναφέρει το ‘The Wrap’, σε κάποιο μέλος από την παρέα του ηθοποιού δεν επετράπη να μπει στο Hall H γιατί δεν είχε κάποια σχετική ταυτοποίηση.

    Ο Ifans ήταν εχθρικός κι επιτέθηκε σε ένα φύλακα (σιγά ρε ‘Lizard’!)

    Όπως δήλωσε η υπαστυνόμος Linda Brown «Έβριζε… τους πάντες από την ασφάλεια μέχρι τις Η.Π.Α.»

    Από την επόμενη φορά καλά θα κάνει να προσέχει ο Ουαλός ηθοποιός, για να μην τον κοιτάνε με μισό μάτι στα επόμενα συνέδρια!

    Και κάπως έτσι εξελίχτηκε, εν γένει, το promotion του Spidey.

    Εμείς κρατάμε την ανάσα μας μέχρι του χρόνου τον Ιούλιο, όπου και θα δούμε το cast & crew επί το έργο.

    Και αν μου επιτρέπει και ο boss man Κωνσταντίνος, να χρησιμοποιήσω τις μαντικές blockbusterικές μου ικανότητες και να προβλέψω το ξεκίνημα μιας νέας τριλογίας, που από τα πρώτα δείγματα δουλειάς και από την αποδοχή του κόσμου, θεωρώ ότι θα ξεπεράσει την πρώτη.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic Con 2011: Ο Andrew Garfield κλέβει τη παράσταση στο panel του Spidey Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top