F Οι πρώτες εικόνες από τον νέο Dracula 3D του Dario Argento - FilmBoy Οι πρώτες εικόνες από τον νέο Dracula 3D του Dario Argento - FilmBoy
  • Latest News

    Οι πρώτες εικόνες από τον νέο Dracula 3D του Dario Argento

    Αν και γνήσιος λάτρης των παλιών αριστουργηματικών ταινιών του Dario Argento, έχω πολύ μικρές προσδοκίες για το νέο του φιλμ Dracula 3D.

    Όχι μόνο γιατί ο Ιταλός πάλαι ποτέ 'master of terror' έχει δεκαετίες να κάνει καλή ταινία  αλλά και γιατί οι τελευταίες του ήταν εξαιρετικά κακές.

    Το Giallo (2009) δεν το είδα αλλά το απαρνήθηκε μέχρι κι ο πρωταγωνιστής του Adrien Brody, εκτός του ότι βγήκε καθυστερημένα ακόμα και στο DVD, ενώ το The Mother of Tears δύο χρόνια νωρίτερα το πέτυχα πριν καιρό και ήταν πολύ απλά μια κακή ταινία.

    Ο δημιουργός του αριστουργηματικού Suspiria, του αξέχαστου Inferno και του εξαιρετικού Phenomena (με πρωταγωνίστρια την Jennifer Conelly σε ηλικία 15 χρονών) ετοιμάζει τον νέο Dracula σε 3D και το μόνο που έχει κάποιο ενδιαφέρον είναι η παρουσία του Rutger Hauer ως Van Helsing αλλά και της κόρης του σκηνοθέτη, Asia Argento ως Lucy, ενώ τον Δράκουλα υποδύεται ο Γερμανός Thomas Kretschmann του Valkyrie και το Wanted.

    Μόλις κυκλοφόρησαν
    στο επίσημο site της ταινίας κάποιες πρώτες φωτογραφίες από τη παραγωγή, κι εκεί όμως η επιλογή ήταν μάλλον ατυχής καθώς δεν δείχνουν τίποτα το σπουδαίο (άσε που θυμίζουν θεατρικό παρά ταινία).

    Δείτε στη συνέχεια τις φωτο και περιμένω τη γνώμη σας.










    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι πρώτες εικόνες από τον νέο Dracula 3D του Dario Argento Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top