F Μη χάσετε το τελευταίο trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - FilmBoy Μη χάσετε το τελευταίο trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Μη χάσετε το τελευταίο trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

    Βρισκόμαστε 29 ημέρες πριν τη πρεμιέρα του τελευταίου φιλμ της σειράς Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 και η Warner δε δίστασε να βγάλει ένα καινούργιο – και τελευταίο – trailer στις προβολές του Green Lantern, ένα trailer το οποίο το έχουμε για σας online στο FilmBoy.

    Στην αρχή είναι σαν μια αναδρομή στις παλαιότερες ταινίες αλλά έχει και πολλές σκηνές από την τελική αναμέτρηση και ίσως φανεί ότι δείχνει πολλά σε όποιους από μας δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο.

    Ο Daniel Radcliffe, ο Rupert Grint και η Emma Watson είναι οι σταρ στη ταινία αλλά στο trailer βλέπουμε περίπου όλους τους χαρακτήρες, κάποιους από τους οποίους οι μη μυημένοι δε θα αναγνωρίσουν.

    Αν και το Part 2 είναι η μικρότερη σε διάρκεια Potter ταινία (130 λεπτά), κάτι μου λέει ότι θα πάμε για ρεκόρ εισπράξεων πάλι.


    Δείτε το νέο trailer και τα λέμε στα σχόλια.




    Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II... by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μη χάσετε το τελευταίο trailer του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top