F Σύγκρουση ψυχαναλυτών στο trailer του A Dangerous Method του David Cronenberg - FilmBoy Σύγκρουση ψυχαναλυτών στο trailer του A Dangerous Method του David Cronenberg - FilmBoy
  • Latest News

    Σύγκρουση ψυχαναλυτών στο trailer του A Dangerous Method του David Cronenberg

    Το μόνο που χρειαζόμουνα πρωί πρωί ήταν ένα trailer της καινούργιας ταινίας του David Cronenberg, με πρωταγωνιστές τον διάσημο ψυχολόγο Carl Jung και τον Sigmund Freud – λες και ο Cronenberg από μόνος του δε μπορεί να σε στείλει να μετράς καπάκια.

    A Dangerous Method λέγεται το φιλμ, με τον Michael Fassbender να έχει το βάρος ως Carl Jung, τον Viggo Mortensen να έχει το ρόλο του Freud (και να επιστρέφει μετά τη διακοπή ενός και βάλε χρόνου '...για να συνέλθω από την απομόνωση του The Road' οπως είχε πει ο ίδιος' ) τον Vincent Cassel σε μικρότερο ρόλο και τη Keira Knightley να ετοιμάζεται για τις απονομές.

    Φαίνεται μια ιστορία με ιδιαίτερη ένταση και γενικά ένα ενδιαφέρον  φιλμ (...ΑΝ έχεις πιει καφέ), το οποίο η Sony θα βγάλει μόλις περάσει από τα προβλεπόμενα φεστιβάλ το Χειμώνα.

    Δείτε το 1o trailer του A Dangerous Method και αφήστε τα σχόλια σας.




    A Dangerous Method trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σύγκρουση ψυχαναλυτών στο trailer του A Dangerous Method του David Cronenberg Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top