F Jack Ryan Shadow Recruit trailer: Σειρά του Chris Pine να παίξει τον ήρωα του Tom Clancy - FilmBoy Jack Ryan Shadow Recruit trailer: Σειρά του Chris Pine να παίξει τον ήρωα του Tom Clancy - FilmBoy
  • Latest News

    Jack Ryan Shadow Recruit trailer: Σειρά του Chris Pine να παίξει τον ήρωα του Tom Clancy


    Μην τον μπερδεύετε με τον Jack Racher ή τον Jason Bourne ή τον James Bond ή τον Alex Cross ή...δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον.

    Η αλήθεια είναι πως το franchise του πράκτορα Jack Ryan μάς είχε προσφέρει μερικά χαρακτηριστικά, καλοκουρδισμένα action thriller γύρω στα 90's αν και η επιτακτική ανάγκη για ταινίες αυτού του είδους στο σήμερα, είναι εύκολο να θυμίζουν άλλες...πιο πρόσφατες επιτυχίες.

    Στο The Hunt for Red October ήταν ο Alec Baldwin, στα Patriot Games και Clear and Present Danger ο Harrison Ford, ενώ την τελευταία φορά που είδαμε τον Jack Ryan, ατύχησε να τον υποδυθεί ο Ben Affleck στο The Sum of All Fears του 2002.

    Αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστικός ρόλος αλλάζει για μια ακόμα φορά με τον Chris Pine να παίρνει τα ηνία από τον Affleck και να οδηγούμαστε στο πρώτο ουσιαστικό κινηματογραφικό reboot αφού το Shadow Recruit δεν βασίζεται σε κάποιο προϋπάρχον βιβλίο του προσφάτως αποθανόντος συγγραφέα Tom Clancy.

    Η ιστορία είναι βασισμένη στο ορίτζιναλ σενάριο των Hossein Amini (Snowhite and The Huntsman, Drive) και David Koepp (Premium Rush) και σε αυτό το νέο ξεκίνημα ο Jack Ryan είναι ένας νεαρός μυστικός αναλυτής της CIA ο οποίος ανακαλύπτει μια συνωμοσία των Ρώσων για την συντριβή της οικονομίας των ΗΠΑ μέσω μιας τρομοκρατικής επίθεσης.

    Παραδόξως σκηνοθετεί ο...Kenneth Branagh, ο οποίος έχει κρατήσει και τον ρόλο του κακού, με τον Kevin Costner ως μέντορα, την Keira Knightley ως απαραίτητη θηλυκή παρουσία και τους Peter Andersson, David Paymer, Colm Feore στους υπόλοιπους ρόλους.

    Ξεπερασμένη υπόθεση αλλά δυνατό καστ και καλοκουρδισμένη δράση τα πρώτα που σου έρχονται στο νου...αν και ο Chris Pine δεν με πολυπείθει σε ένα reboot που βροντοφωνάζει Bourne.

    Η πρεμιέρα στην Αμερική αναμένεται τα Χριστούγεννα.

    Μέχρι τότε δείτε τις πρώτες φωτογραφίες, poster και trailer και αφήστε γνώμες.

    Kostas Tsokos.



    Jack Ryan: Shadow Recruit trailer από FilmBoy-gr





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jack Ryan Shadow Recruit trailer: Σειρά του Chris Pine να παίξει τον ήρωα του Tom Clancy Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top