F Οι χαρακτήρες του X-Men: First Class - Banshee, Beast, Havok - FilmBoy Οι χαρακτήρες του X-Men: First Class - Banshee, Beast, Havok - FilmBoy
  • Latest News

    Οι χαρακτήρες του X-Men: First Class - Banshee, Beast, Havok

    Γράφει ο Bustart.

    Καθώς πλησιάζει η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας προσπάθειας της Fox να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού για τους X-Men (μετά το κακό Wolverine), εμείς στο FilmBoy θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την βοηθήσουμε!

    Όχι φυσικά γιατί είμαστε σίγουροι πως το First Class θα είναι καλή ταινία, απλά μας αρέσουν πολύ οι X-Men!
    Ελπίζουμε μόνο, αν τελικά σας «πείσουμε» να πάτε να δείτε τη καινούργια ταινία, τα σχόλια σας μετά να είναι..ε, ευγενικά!

    Στο X-Men: First Class, ενώ δεν αποτελεί reboot των ταινιών που προηγήθηκαν, δεν επιστρέφει κανένας από τους ηθοποιούς που συμμετείχε έστω και σε μια ταινία.

    Αναγκαία ή όχι η επιλογή αυτή της Fox, από τη στιγμή που η ταινία διαδραματίζεται στα 60ς, σίγουρα δυσκολεύει την προώθηση της και πιθανώς και την πορεία της στο box office.

    Ιδιαίτερα από τη στιγμή που στο X-Men: First Class θα δούμε πολλούς χαρακτήρες να κάνουν την εμφάνιση τους και με τον κίνδυνο, το κοινό που δεν διαβάζει comics, να μπερδευτεί και να γυρίσει την πλάτη του στην ταινία, να είναι ορατός.

    Μπροστά λοιπόν σε αυτήν την καταστροφική προοπτική, η Fox, σοφά νομίζω, επέλεξε να δώσει στην δημοσιότητα trailer που εστιάζουν σε συγκεκριμένους χαρακτήρες.

    Σήμερα θα δούμε τους Banshee, Beast και Havok, ενώ καθώς θα πλησιάζουμε στην πρεμιέρα θα δούμε και τα υπόλοιπα trailers καθώς και αρκετό φωτογραφικό υλικό.

    Banshee
     

    1η εμφάνιση του χαρακτήρα του Sean Cassidy/Banshee στο κινηματογραφικό franchise των X-Men.

    Στα μέχρι τώρα trailer μάλιστα τον είχαμε δει ελάχιστα, οπότε ο ρόλος του ήταν σχεδόν άγνωστος για τους περισσότερους.

    Στο παρακάτω trailer όμως αποκαλύπτονται μερικές λεπτομέρειες του χαρακτήρα του Banshee (Caleb Landry Jones), όπως η δυνατότητα του να πετάει χάρη στις υπερηχητικές κραυγές του, τις οποίες επίσης τις χρησιμοποιεί για να καταστρέψει και ένα υποβρύχιο προς το τέλος του trailer.





    Δεν παθαίνουμε και υπερπληροφόρηση, κάποιες σκηνές τις είχαμε δει διάσπαρτες και στο προηγούμενο trailer, αλλά για support cast νομίζω πως μας αρκεί ...για την ώρα.

    Βασική διαφορά, πάντα με βάση όσα μας έδειξε το trailer, με τα comics είναι η προφορά του Caleb Landry Jones, που είναι πολύ αμερικάνικη για Ιρλανδό!

    Βέβαια κάτι αντίστοιχο είχα κάνει η Fox και για τους 'διεθνείς' Pyro και Colossus, στις αρχικές ταινίες, οπότε το προσπερνάμε.

    Beast
     

    Τον Dr. Hank McCoy/Beast τον είδαμε και στα Χ2 και X3, με την τότε κινηματογραφική του έκδοση να μένει πιστή σε αυτή των comics.

    Στο X-Men: First Class, όπου το ρόλο θα τον υποδυθεί ο Nicholas Hoult, ο Dr. Hank McCoy προσπαθεί να βρει μια θεραπεία καθώς δεν θέλει καθόλου τις δυνάμεις και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα του.

    Μάλιστα η προσπάθεια του αυτή θα γίνει ακόμα πιο έντονη με την μεταμόρφωση του σε αυτή τη χαριτωμένη (λέμε τώρα) μπλε τριχωτή «μπαλίτσα».

    Στο trailer επίσης βλέπουμε πως η, ασχημούλα εδώ, Mystique δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Beast.





    Πάντως στα comics, από όσο θυμάμαι, ο Hank McCoy/Beast, βασικό μέλος των X-Men από την αρχή, δεν έψαξε ποτέ να βρει θεραπεία για να αντιστρέψει τις δυνάμεις του και τον μετασχηματισμό του σώματος του.
     

    Τώρα αν θυμάμαι λάθος θα μου το πείτε στα σχόλια!

    Havok
     

    Ακόμα ένας πρωτοεμφανιζόμενος χαρακτήρας από τους X-Men στο First Class.

    O Alex Summers /Havok, παρουσιάζεται στο trailer ως ένας νεαρός που έχει δυσκολίες να ελέγξει τις δυνάμεις του και φοβάται ότι μπορεί να προκαλέσει ζημιά στους γύρω του.

    Με τη βοήθεια του Professor X, ο οποίος εδώ αναλαμβάνει για 1η φορά το ρόλο του μέντορα, βρίσκει και αυτός τη θέση του ανάμεσα στους άλλους X-Men.





    Ο χαρακτήρας του Havok (Lucas Till) είναι και ο 1ος (από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα) που διαφέρει σημαντικά από τα comics.

    Εκεί ο Alex Summers είναι ο μικρότερος αδερφός (υπάρχει βέβαια και 3ος) του Scott Summers, κατά κόσμων Cyclops, ο οποίος είναι μάλιστα αυτός που τον φέρνει στον Xavier και στους X-Men γενικότερα.

    Στη ταινία όμως, ο Havok σίγουρα δεν θα είναι αδερφός με τον Cyclops, ενώ αν θα υπάρξει κάποια συγγένεια μεταξύ τους, υποθέτουμε πως θα είναι αυτή πατέρα-γιου.

    Είμαι περίεργος πάντως να δω πως θα «δουλέψει» αυτή η εκδοχή στην ταινία και τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτή η διαφοροποίηση, πέρα από τον προφανή, την μη εμφάνιση του Cyclops στο First Class.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι χαρακτήρες του X-Men: First Class - Banshee, Beast, Havok Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top