F Poster: Adventures of Tintin, Friends With Benefits, Horrible Bosses, Larry Crowne - FilmBoy Poster: Adventures of Tintin, Friends With Benefits, Horrible Bosses, Larry Crowne - FilmBoy
  • Latest News

    Poster: Adventures of Tintin, Friends With Benefits, Horrible Bosses, Larry Crowne

    Καλή εβδομάδα σε όλους σας.
    Αφού ευχαριστήσω όλους για τα χρόνια πολλά στο email του FilmBoy, πρέπει να σας πω ότι αυτή ήταν η καλύτερη μου γιορτή τα τελευταία χρόνια.

    Δεν πήγα πουθενά, δεν ήρθε κανένας σπίτι και από τις 5.30 το πρωί ήμουν στα νοσοκομεία αγωνιώντας να πάει καλά η εγχείρηση του πιο δικού μου ανθρώπου.

    Τελικά όλα πήγαν καλά και επειδή η υγεία είναι πάνω απ’όλα,  έχω μάθει να το εκτιμώ.

    16 Καινούργια poster κυκλοφόρησαν μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε, με τις πρεμιέρες να είναι σημαντικότατες.

    Τα δύο 1α poster του The Adventures of Tintin, το καθυστερημένο 1ο poster του Friends With Benefits, πέντε poster την ίδια μέρα για το Horrible Bosses, το 1ο poster του Larry Crowne, το 1ο poster-έκπληξη του The Muppets (ναι, είναι το θρυλικό Muppets Show!), το 1ο poster του Terri και το 1ο poster του άγνωστου ακόμα Salvation Boulevard.

    Ακόμη, κυκλοφόρησε το 3ο poster του θρίλερ Good Neighbours, ένα νέο poster του ντοκιμαντέρ Project Nim, το 2ο poster του YellowBrickRoad και άλλο ένα poster για το Zookeeper.

    Στη συνέχεια δείτε όλα τα poster σε υψηλή ανάλυση.
    Ποιο είναι το καλύτερο poster της εβδομάδας;  


















     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poster: Adventures of Tintin, Friends With Benefits, Horrible Bosses, Larry Crowne Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top