F Νέο και καλύτερο trailer για το Mother's Day με τη Rebecca De Mornay - FilmBoy Νέο και καλύτερο trailer για το Mother's Day με τη Rebecca De Mornay - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο και καλύτερο trailer για το Mother's Day με τη Rebecca De Mornay

    Ο σκηνοθέτης Darren Lynn Bousman αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στη διανομή της ‘...καλύτερης του ταινίας μέχρι τώρα’ όπως λέει ο ίδιος, το Mother’s Day, τα οποία δε φαίνεται να έχουν λυθεί.

    Στη Βρετανία όμως, η ταινία θα βγει κανονικά στις αίθουσες στις 10 Ιουνίου και με αφορμή αυτό, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer.

    Για το Mother’s Day έχουμε δει ένα 1ο trailer το Γενάρη, αλλά αυτό είναι εμφανώς καλύτερο.

    Ο Darren Lynn Bousman είναι ο σκηνοθέτης των Saw II, III και IV και έχει σχεδόν έτοιμο το επόμενο θρίλερ του, με τίτλο 11-11-11 (για το οποίο είχαμε δει ένα promo trailer κι ένα 2ο μικρότερο trailer).

    Στο Mother’s Day πρωταγωνιστεί η Rebecca De Mornay ως μια διαβολική μητέρα τριών γιων που καταφεύγουν σε ένα σπίτι κρατώντας ομήρους τους κατοίκους εκεί, μετά από μια ληστεία που πήγε στραβά.

    Ένα έντονο θρίλερ για το οποίο ακούγονται καλά λόγια αλλά ...αν δε λυθούν τα προβλήματα με τη διανομή, το βλέπω να μένει στα ράφια για χρόνια.

    Στη συνέχεια δείτε το Βρετανικής διανομής trailer και περιμένω τα σχόλια σας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο και καλύτερο trailer για το Mother's Day με τη Rebecca De Mornay Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top