F Saoirse Ronan και Gemma Arterton σε vampire movie του Neil Jordan - FilmBoy Saoirse Ronan και Gemma Arterton σε vampire movie του Neil Jordan - FilmBoy
  • Latest News

    Saoirse Ronan και Gemma Arterton σε vampire movie του Neil Jordan

    Φαίνεται πως η Saoirse Ronan (Hanna) είναι το καινούργιο ταλέντο στο Hollywood αυτή τη στιγμή, από αυτά που το όνομα τους συνδέεται με πολλά project ταυτόχρονα.

    Ετοιμάζεται να αρχίσει γυρίσματα για το The Host που βασίζεται σε βιβλίο της Stephenie Meyer του Twilight (...και όχι το Κορεατικό remake), ίσως παίξει στην Anna Karenina του Joe Wright και τη θέλουν και στο Effie της Emma Thompson.

    Τα τελευταία νέα που έρχονται από το ‘πανηγύρι’ των Κανών (θα βγουν πολλές ειδήσεις αυτή τη βδομάδα από εκεί) τη συνδέουν και με το Byzantium του Neil Jordan, το οποίο ...




    ...δεν είναι αυτό που φταστήκατε από τον τίτλο.

    Η ταινία βασίζεται σε σενάριο του Moira Buffini (Jane Eyre) και αφορά ‘...μια μητέρα vampire που μετατρέπει και τη κόρη της σε vampire και οι δυο τους αναπτύσσουν μια θανάσιμη συνεργασία, κάποιες φορές παριστάνοντας τις αδελφές.

    Στο πλευρό της θα είναι η χυμώδης Gemma Arterton.

    Ο Neil Jordan μπήκε στο χορό των vampire movies πριν αυτά γίνουν της μόδας, σκηνοθετώντας τους Tom Cruise, Brad Pitt και την τότε άγνωστη Kirsten Dunst στο Interview With the Vampire.

    Τις επόμενες εβδομάδες θα οριστικοποιηθεί το cast και το FilmBoy θα παρακολουθεί τις εξελίξεις.

    Πως σας ακούγεται το δίδυμο RonanArterton σαν vampire;
    Προβλέπω εθελοντές αιμοδότες...
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Saoirse Ronan και Gemma Arterton σε vampire movie του Neil Jordan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top